Hlavní obsah

Hermiona by se mohla stát kráskou pro zvíře

Britská herečka Emma Watsonová známá hlavně z filmové série o Harry Potterovi, by mohla hrát krásku v nové adaptaci příběhu Kráska a zvíře. Nový snímek se údajně chystá natočit režisér Guillermo del Toro.

Foto: Reuters

Emma Watsonová s představitelem Harryho Pottera Danielem Radcliffem

Článek

Pohádková Kráska a zvíře je jedním z projektů, o nichž režisér takových snímků, jako je Hellboy či Faunův labyrint, uvažuje. A pro Watsonovou by Kráska a zvíře mohla být přesně tím, co potřebuje, aby se vymanila z "potterovského stínu", napsal internetový server Hollywood.com.

Kvůli smlouvě se nemohla ani opalovat

Ještě před premiérou závěrečné čarodějnické ságy Harry Potter a Relikvie smrti změnila představitelka Hermiony image a dala se ostříhat na kluka.

„Celých devět let jsem se podle smlouvy nemohla dát ostříhat, opálit se, nechat si propíchnout uši ani mít make-up, tak se nikdo nemůže divit, že si to teď užívám. Je to prostě moje tečka za dlouhovlasou čarodějnicí,“ prohlásila dvacetiletá Emma, dnes už druhým rokem úspěšná studentka anglické literatury na Brownově univerzitě v Rhode Islandu.

Foto: Profimedia.cz

Emma Watsonová

Letos v květnu ji britská edice magazínu Glamour ocenila jako nejlépe oblékanou ženu světa. Střídmý styl a noblesu představitelky čarodějnice Hermiony vynesli do nebes. Emma se prý obléká dokonce lépe než Brity zbožňovaná kráska Cheryl Coleová.

Narodila se v Paříži

Emma se narodila se v Paříži anglickým právníkům Jacquelině a Chrisovi. Francouzkou je Emmina babička, u které s rodiči jako malá žila. Když jí bylo pět let, rodina se přestěhovala do Oxfordu. Hned jak Emma začala chodit do školy, začala hrát ve školních představeních, v sedmi letech vyhrála recitační soutěž, v deseti pak zvítězila nad desítkami Angličanek v konkurzu na roli Hermiony.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám