Hlavní obsah

Helena Vondráčková se do Miss Saigon a Bídníků nevrátí

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Helena Vondráčková se do svých rolí v muzikálech Miss Saigon a Bídníci nevrátí. Dokládá to dohoda o ukončení účinkování, kterou v minulých dnech podepsali představitelé agentury MM Praha, která zpěvačku exkluzivně zastupuje, a agentury GoJa, která oba muzikály produkuje.

Foto: Zlín Film Festival

vystoupení Slzy ve festivalové koncertní zóně v roce 2017

Článek

Podle údajů agentury News/Pressnews se zpěvačka ještě hodlá sejít s producentem Františkem Janečkem koncem února, aby posoudili další možnou spolupráci v uvedených projektech.

"Sešel jsem se ještě před Vánocemi s Helenou na obědě, abychom tuto záležitost společně uzavřeli. Výsledkem schůzky byl můj návrh Heleně, aby si do konce února rozmyslela, jestli chce v obou muzikálech opravdu skončit," řekl v pondělí Právu producent František Janeček.

Ze setkání sešlo

Podle jeho slov se mu ale druhý den nato ozval manžel a producent Vondráčkové Martin Michal s tím, že by bylo lépe uzavřít se zpěvačkou dohodu o ukončení účinkování. Tuto dohodu podepsaly obě strany začátkem ledna. "Domnívám se, že tím celá záležitost končí, a nevidím důvod, proč bychom se měli koncem února ještě scházet," uzavřel Janeček s tím, že dohoda se obešla bez avizovaných finančních vyrovnání.

Vondráčková odmítla další účinkování v obou muzikálech poté, kdy nebyla obsazena ani do jedné z prosincových premiér Miss Saigon. Postavu americké manželky hlavního hrdiny Ellen s ní měla alternovat Kateřina Brožová, Šárka Marková a Tereza Mátlová. Podle údajů agentury News /Pressnews se má Helena Vondráčková na jaře objevit v jiné muzikálové roli.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč Helena Vondráčková nepřišla na slavíky

Helena Vondráčková sledovala slavnostní vyhlášení doma u televize. "To se mi stalo poprvé v životě. Není pravda, že se bojím konkurence finalistů ze SuperStar....

Výběr článků

Načítám