Hlavní obsah

Harrison Ford mluvil se Scottem o pokračování filmu Blade Runner

Novinky, Stanislav Dvořák

Herec Harrison Ford se setkal s režisérem Ridleym Scottem, aby probrali natočení pokračování kultovní sci-fi Blade Runner. A padli si prý do noty.

Foto: Profimedia.cz

Harrison Ford sice získal nejvíce slávy jako Indiana Jones, příznivci temné sci-fi však více obdivují snímek Blade Runner.

Článek

„Já upřímně obdivuju Ridleyho jako člověka i jako režiséra. Rád se s ním pustím do dalšího vyprávění tohoto příběhu,“ uvedl akční veterán Harrison Ford, který už oslavil 71. narozeniny.

Asi před dvěma lety se Scott nechal slyšet, že by se k tématu rád vrátil. Tato temná sci-fi z osmdesátých let, založená na povídce Philipa K. Dicka, nedá spát nejen jemu, ale zřejmě ani mnoha skalním fandům žánru. Společnost Alcon Entertainment uvedla, že nejde o remake, spíše se mluví o prequelu nebo normálním pokračování.

Producent o Fordovi nic neví

Ford kdysi hrál Ricka Deckarda, policistu, který honí uměle stvořené replikanty. Jeho návrat by byl výborným komerčním tahem, jenže producent Andrew Kosove popřel, že by se do role měl vrátit, film prý bude nový úplně ve všem včetně herců.

„Já v žádném případě nemluvím za Ridleyho Scotta, ale jestli se mě ptáte, zda má film něco společného s Harrisonem Fordem, odpověď je ne. Je to totálně nové provedení. Všechno musí být čerstvé – včetně obsazení,“ řekl.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám