Hlavní obsah

Hádej, kdo jsem nejsledovanějším pořadem

Novinky, Stanislav Dvořák

Zábavná soutěž Hádej, kdo jsem na Primě trhá rekordy ve sledovanosti. V pondělí večer ji sledovalo 31,14 % diváků v cílové skupině dospělí 15+. Pořad byl v ten moment nejsledovanějším televizním programem, uvedla Prima.

Článek

Hádej, kdo jsem získalo v roce 2007 dvě ocenění TýTý (pořad roku a moderátor získal cenu za Objev roku). Show moderuje herec a muzikant Petr Vondráček, dalšími aktéry jsou Dana Morávková, Alice Bendová, Bob Klepl a Martin Zounar.

„Myslím, že mohu mluvit i za své kolegy a říct, že nás přízeň diváků velmi těší a moc za ni děkujeme. Je fajn, že diváky pořad baví. Mohu všechny ujistit, že nás taky,“ vzkazuje Vondráček.

Zábavná soutěž, ve které se čtveřice herců snaží uhodnout povolání neznámých lidí, se vysílá od 5. března 2007, dosud bylo natočeno 93 dílů. V pořadu se vystřídalo 276 různých profesí a vystoupilo v něm 95 VIP hostů. Na charitativní účely přispěl pořad loni částkou 142 500 Kč, v letošním roce je to již 168 500 Kč.

Sledovanost zpráv nejvyšší od Vánoc 2006

Sledovanost hlavních večerních zpráv Primy v minulém týdnu potvrzuje, že úspěch zpravodajství nebyl dočasný. Nyní je jejich sledovanost nejvyšší od Vánoc 2006.

Podíl na trhu TV Prima se pohyboval minulý týden ve vysílacím čase zpráv průměrně kolem 28% v cílové skupině Dospělí 15+. Obliba zpráv TV Prima tedy u televizních diváků roste.

Šéfredaktor zpravodajství a publicistiky TV Prima Pavel Zuna doplňuje: „mně někdy před dvěma měsíci hodně mrzelo, když jsem četl komentáře, že naše Zprávy budou neúspěšné i v čase před sedmou hodinou. Považuji toto za potvrzení toho, za čím jsem si vždycky stál – že Prima má v současnosti kvalitní zpravodajství, které dokáže lidi zaujmout a přitom nebýt bulvární.“

Vysoká čísla sledovanosti vykazují nejen Zprávy TV Prima, ale i Sport, který na ně hned navazuje. Opět se jedná o nejvyšší sledovanost od Vánoc 2006.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám