Hlavní obsah

Gaia Mesiah, Smatanová či Support Lesbiens v Karlových Varech

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Součástí Kanoe Mattoni Festu v Karlových Varech, který probíhá od pondělí do neděle, budou i koncerty zajímavých zpěváků a skupin. Uskuteční se před hotelem Thermal a vstup na ně je zdarma.

Článek

V pondělí v 17 hodin se představí slovenská slavice Zuzana Smatanová a spolu s ní česká rocková formace Gaia Mesiah, která má na svém kontě dvě alba a nabízí osobitý tvrdý rockový zvuk s mnoha hudebními vlivy.

V úterý to bude ceněná alternativní skupina Nihilists a táborská parta Sunshine. Ve středu vystoupí kytaroví Roe-Deer a znamenitá Jana Kirschner, která letos bodovala v Británii nahraným albem Shine.

Ve čtvrtek začne už v 16.30 skupina Khoiba a vystřídají ji Support Lesbiens. Pátek bude patřit zpěvačkám. Na pódiu se vystřídají Mischa a Iva Frühlingová, v klubu Rotes Berlin zahrají Sunflower Caravan a Kaplick.

Sobotní hudební program začne už v pravé poledne. Před Thermalem vystoupí Zbyněk Drda, Nierika, Airbags, 100°C, Clou a Skyline, večer pak v klubu Rotes Berlin Ladmine Spring a Anyway. V neděli se před Thermalem od dvanácti hodin představí Michal Hrůza a Kryštof.

Reklama

Výběr článků

Načítám