Hlavní obsah

Filmové premiéry: Úžasňákovi 2, Mission: Impossible - Fallout, Whitney, Abrakadabra a Sweet Country

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená rodina superhrdinů se vrací v animovaných Úžasňákových 2. Ethan Hunt čelí úplně nové situaci v Mission Impossible - Fallout. Whitney je dokument o úspěšné i oceňované zpěvačce Whitney Houstonové. Abrakadabra je bláznivá španělská komedie s kouzelníkem. Po festivalových úspěších jde do kin australský western Sweet Country.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Úžasňákovi 2

Úžasňákovi 2 trailerVideo: Falcon

Hvězdou je tentokrát Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna o to víc, že si nikdo neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka.

Úžasňákovi 2, USA 2018, animovaný/dobrodružný, 118 min., režie: Brad Bird, hrají:

Craig T. Nelson, Holly Hunterová, Huck Milner, Samuel L. Jackson a další.

Mission Impossible - Fallout

Mission Impossible - Fallout (2018) oficiální HD trailer 1 [CZ]Video: CinemArt

Vybraná světová velkoměsta jsou Ethanovou vinou ve smrtelném nebezpečí. Ethan věří, že se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché.

Mission Impossible - Fallout, USA 2018, akční, 147 min., režie: Christopher McQuarrie, hrají: Tom Cruise, Rebecca Fergusonová, Henry Cavill, Alec Baldwin, Simon Pegg a další.

Whitney

Upoutávka na film WhitneyVideo: Bohemia MP

Každý velký úspěch je něčím vykoupen a najít pravdu není vždy jednoduché – dokument oscarového režiséra Kevina Macdonalda přibližuje nezapomenutelnou formou božskou Whitney úplně nově. Jde o dokument požehnaný její matkou a nejbližší rodinou. Ta poskytla exkluzivní rozhovory a záběry, které dosud nebyly zveřejněny.

Whitney, Velká Británie/USA 2018, dokument, 120 min, režie: Kevin Macdonald, účinkují: Whitney Houston, Kevin Costner, Ellen White, L.A. Reid, Gary Houston a další.

Abrakadabra

Upoutávka na film AbrakadabraVideo: Film Europe

Carmen je v domácnosti, manžel Carlos pracuje na stavbě, má rád pivo a je zarytým fanouškem fotbalu. Pár je pozván na svatbu, kde Carlos svým obhroublým chováním způsobí ostudu. Dobírá si kouzelníka a hypnotizéra Pepeho tak moc, že ho Pepe vyzve na pódium. Během seance se však do Carlosova těla omylem dostane zbloudilý duch jiného muže...

Abrakadabra, Španělsko 2017, komedie, 96 min., režie: Pablo Berger, hrají: Maribel Verdú, Antonio de la Torre, José Mota, Josep Maria Pou a další.

Sweet Country

Upoutávka na film Sweet CountryVideo: Pilot Film

Domorodý chovatel dobytka Sam v sebeobraně zabije bělošského majitele stanice Harryho a musí i se svou těhotnou manželkou utéct. Vydávají se drsnou a nádhernou krajinou do vnitrozemí. Seržant Fletcher s pomocí domorodého stopaře Archieho a místních vlastníků půdy vede skupinu pronásledovatelů. Je posedlý dopadením Sama a snahou předat ho za vraždu k soudu. Sam se však v buši vyzná lépe než kdo jiný....

Sweet Country, Austrálie 2017, western, 113 min., režie: Warwick Thornton, hrají: Hamilton Morris, Bryan Brown, Sam Neill, Gibson John, Matt Day a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám