Hlavní obsah

Filmové premiéry: Toy Story 4: Příběh hraček a Noční můry z temnot

Právo, Věra Míšková

Tento týden mají premiéru pouze dva filmy. Děti se těší na Toy Story 4: Příběh hraček a milovníci hororů si užijí Noční můry z temnot.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Toy Story 4: Příběh hraček

Upoutávka na film Toy Story 4: Příběh hračekVideo: Falcon

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo chránit své dítě a starat se o něj, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět.

Toy Story 4: Příběh hraček, USA 2019, animovaný, 100 min., režie: Josh Cooley, v českém znění: Michal Dlouhý, Zbyšek Pantůček, Petra Tišnovská, Berenika Kohoutová, Vojtěch Kotek a další.

Noční můry z temnot

Trailer k filmu Noční můry z temnotVideo: BontonfilmCZ

V opuštěném domě najde parta teenagerů knihu, která je strašnější než cokoliv, co si kdy dovedli představit. Zanechala ji tu mladá dívka ještě před tím, než sama beze stopy zmizela. Starobylá kniha je plná děsivých příběhů a monster, ale není tak úplně ke čtení. Kniha naopak čte toho, kdo s ní přijde do styku. Přečte jeho největší noční můry, napíše z nich příběh a začne ho vyprávět a odvíjet ve skutečném životě.

Noční můry z temnot, USA 2019, horor, 108 min., režie: André Øvredal, hrají: Zoe Margaret Colletti, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris a další.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám