Hlavní obsah

Filmové premiéry: Rocketman, Godzilla II Král monster, Šprtky to chtěj taky či Máma

Právo, Věra Míšková

Po megahitu Bohemian Rhapsody jde do kin Rocketman, další film o hudební legendě. Úspěch filmů Godzilla a Kong: Ostrov lebek vyvolal další kapitolu: Godzilla II Král monster. Noc plnou nečekaných dobrodružství zažijí hrdinky komedie Šprtky to chtěj taky. Dokument Tři blízcí neznámí o osudu jednovaječných trojčat se stal senzací festivalu v Sundance. Prado - sbírka plná divů je příběhem slavného španělského muzea. Ze splněného snu teenagerů se vyklube noční můra v hororu Máma.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Rocketman

Trailer k filmu RocketmanVideo: CinemArt

Portrét velké žijící hudební legendy Eltona Johna provází diváky jeho vzpomínkami na všechny jeho vlastní hříchy, závislosti, výstřednosti i traumata. Film s vynikajícím Taronem Egertonem v hlavní roli nabídne i mnoho jeho písniček.

Rocketman, VB/USA 2019, životopisný, hudební, 120 min., režie: Dexter Fletcher, hrají: Taron Egerton, Jamie Bell, Bryce Dallas Howardová a další.

Godzilla II Král monster

Godzilla II Král monsterVideo: Vertical Ent.

Ve výpravném akčním dobrodružství se Godzilla střetne s jedněmi z nejznámějších monster v historii popkultury. Nový film sleduje osudy kryptozoologické agentury Monarch, jejíž členové změří síly s armádou obrovských monster, včetně impozantní Godzilly.

Godzilla II Král monster, USA 2019, akční sci-fi, 132 min., režie: Michael Dougherty, hrají: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkinsová, Bradley Whitford, Kyle Chandler a další.

Šprtky to chtěj taky

Šprtky to chtěj takyVideo: Forum Film CZ

Amy a Molly jsou velmi moudré, šikovné, ale dost neoblíbené. Myslí si, že život je ukryt jen v učebnicích a na své spolužáky s horšími známkami se dívají s neskrývaným despektem. Jenže den před koncem školy si obě najednou uvědomí krutou pravdu: čtyři roky šprtání byly ztrátou času, kdy si mohly užívat. A tak se rozhodnou si to vynahradit.

Šprtky to chtěj taky, USA 2019, komedie, 102 min., režie: Olivia Wilde, hrají: Beanie Feldsteinová, Kaitlyn Deverová, Billie Lourdová, Lisa Kudrowová a další.

Tři blízcí neznámí

Tři blízcí neznámíVideo: Aerofilms

Bobby, Eddy a David přišli na svět v New Yorku na začátku 60. let jako jednovaječná trojčata. Hned po narození ale byli rozděleni a adoptováni různými rodinami. Nikdo z nich neměl tušení, že má sourozence. Po necelých dvaceti letech se souhrou šťastných náhod setkali a jejich neuvěřitelný příběh se stal senzací Ameriky. Kdo a proč je rozdělil?

Tři blízcí neznámí, USA / VB, 2019, dokument, 96 min., režie: Tim Wardle

Prado - sbírka plná divů

Trailer k filmu Prado - sbírka plná divůVideo: Aerofilms

Slavná budova v Madridu slaví 200 let existence a ve výpravném snímku přibližuje svůj příběh. Putování španělskou metropolí odhaluje nejen to nejlepší z obřích muzejních sbírek, ale i šest století španělského národa.

Prado - sbírka plná divů, Itálie 2019, dokument, 90 min., režie: Valeria Parisi, komentář: Jeremy Irons

Máma

Trailer k filmu MámaVideo: CinemArtCZ

Pro partičku středoškoláků z malého amerického městečka je klíčem k úspěšnému víkendu přemluvení libovolného dospělého, aby jim koupil alkohol. Osamělá paní Sue Ann  je v tomhle směru přímo darem z nebes: koupí bednu alkoholu a navíc jim nabídne sklepní prostory ve svém domě na mejdan „Máma“ Sue Ann má jen pár drobných podmínek. Jenže záhy je jisté, že za to jednou bude něco chtít...

Máma, USA 2019, horor/thriller, 99 min., režie: Tate Taylor, hrají: Octavia Spencerová, Diana Silversová, Juliette Lewisová, McKaley Millerová a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám