Hlavní obsah

Filmové premiéry: Mary Poppins se vrací, Bumblebee a Asterix a tajemství kouzelného lektvaru

Právo, Věra Míšková

Film Mary Poppins se vrací se odehrává kolem roku 1930 stejně jako původní knihy a předlohou mu bylo dalších sedm knih od P. L. Traversové. Všem dílům Transformers časově předchází Bumblebee. Sveřepí Galové se vracejí a napětí ve filmu Asterix a tajemství kouzelného lektvaru stoupá.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Mary Poppins se vrací

Trailer k filmu Mary Poppins se vracíVideo: Falcon

Ve filmu jsou děti známé z původního filmu už dospělé. V Třešňové ulici žije Michal se svými třemi dětmi a vychovatelkou Ellen. Poté, co Michal prodělá osobní ztrátu, objeví se v rodině Banksových opět tajemná chůva Mary Poppins. Za pomoci veselého lampáře Jacka a svých kouzelných schopností pomůže rodině znovu nalézt ztracenou radost a štěstí.

Mary Poppins se vrací, USA 2018, muzikál/fantasy, režie: Rob Marshall, hrají: Emily Bluntová, Meryl Streepová, Colin Firth, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw a další.

Bumblebee

Trailer k filmu BumblebeeVideo: CinemArt

Charlie slaví osmnáctiny, ale místo toužebně očekávaného auta rozbalí samé trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní slituje a daruje jí žlutý, ale praktický nepojízdný Volkswagen Brouk. Charlie s ním aspoň doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči. Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto.

Bumblebee, USA 2018, dobrodružný, 110 min., režie: Travis Knight, hrají: Hailee Steinfeldová, John Cena, John Oritz, Jason Drucker, Len Cariou a další.

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru

Trailer k filmu Asterix a tajemství kouzelného lektvaruVideo: Bioscop

Tajemství síly obyvatel malé galské vesničky se ukrývá v kouzelném lektvaru. Recept na jeho výrobu pečlivě střeží druid Panoramix, který si jednoho dne musí připustit, že už není nejmladší. Uvědomí si, jaká by byla katastrofa, kdyby návod na magickou směs zapomněl. S pomocí svých věrných přátel Asterixe a Obelixe se vydává hledat vhodného následovníka.

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru, Francie 2018, animovaný, 105 min., režie: Dennis Gansel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám