Hlavní obsah

Filmové premiéry - Jak porodit a nezbláznit se, Marieke, Marieke a Piraňa 3DD

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Marieke, Marieke je o dospívající dívce, která se snaží zaplnit prázdnotu ve svém nitru. A od dovolené u vody může diváky odradit Piraňa 3DD.

Upoutávka na film Jak porodit a nezbláznit se (v kinech od 21.6.2012)Video: H.C.E.

 
Článek

Jak porodit a nezbláznit se

Foto: HCE

Filmové premiéry

Film Jak porodit a nezbláznit se byl zrozen ze světového bestselleru Co čekat v radostném očekávání, kterého se prodalo přes 35 miliónů kusů. Televizní hvězda a fitness guru Jules a její partner Evan přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství.

Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec, který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler. Rosie a Marco se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? A fotografka Holy se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě.

Jak porodit a nezbláznit se, USA 2012, komedie/romance, 110 min., režie: Kirk Jones, hrají: Anna Kendricková, Elizabeth Banksová, Cameron Diazová a další.

Marieke, Marieke

Foto: FilmEurope

Filmové premiéry

Marieke žije se svou matkou, která před ní důsledně tají všechny okolnosti otcovy dávné smrti, je vůči ní chladná a odtažitá. Marieke pracuje v bruselské továrně na čokoládu a v noci uniká k mnohem starším mužům, s nimiž se cítí v bezpečí i volná zároveň.

Upoutávka na film Marieke, Marieke (v kinech od 21.6.2012)Video: Film Europe

Příjezd zahraničního knižního vydavatele Jacobyho, který pátrá po posledním rukopisu jejího otce, naruší dívčinu vratkou rovnováhu. Její matka dělá vše pro to, aby Marieke neodhalila dávné tajemství. Ale pravda vyjde najevo, a Marieke, zdevastovaná zjištěním o otcově smrti, upadá do depresí. Najde sílu přijmout pravdu a začít znovu žít?

Marieke, Marieke, Belgie/ Německo 2010, drama 85 min., režie: Sophie Schoukensová, hrají: Hande Kodja, Caroline Berlinerová, Jan Decleir, Barbara Sarafianová

Piraňa 3DD

Foto: Bontonfilm

Filmové premiéry

Uplynul rok od „garden party“ v Lake Victoria a strašlivé příšery se zuby ostrými jako břitva, dostaly znovu hlad. A tak jsou zpět, a houfně se vydávají na dlouhou plavbu proti proudu.

Upoutávka na film Piraňa 3DD (v kinech od 21.6.2012)Video: Forum Film CZ

Na začátku léta totiž bude park Big Wet plný nádherných dívčích těl v miniaturních bikinách a namakaných svalovců. A všichni se budou s nadšením vrhat do vody, aby užili radovánky, které léto nabízí. Jenže netuší, že pod vodou na ně číhá zážitek docela jiného druhu – tisíce těch nejzuřivějších, nejhladovějších a po krvi toužících piraní.

Piraňa 3DD, USA 2012, horor/komedie, 83 min., režie:  John Gulager, hrají: Ving Rhames, David Hasselhoff, Danielle Panabakerová a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám