Hlavní obsah

Filmové premiéry: Hra peněz, Než jsem tě poznala i Pařba v Pattayi

Právo, míš

Jodie Fosterová natočila Hru peněz s Georgem Clooneym, Julií Robertsovou a Jackem O´Connellem v hlavních rolích. Nový romantický film se jmenuje Než jsem tě poznala. Se sloganem Hodní hoši jdou do nebe, špatní kalí v Pattayi! jde do kin Pařba v Pattayi.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 25. týden

Článek

Hra peněz

Upoutávka na film Hra penězVideo: Falcon

Moderátora televizní finanční show Leeho překvapí ve studiu muž, který pod vlivem pořadu investoval, přišel o peníze a chce moderátora v přímém přenosu zabít. V průběhu napínavého střetu jsou Lee a jeho produkční Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem, ale také s časem, aby rozpletli konspiraci, ukrývající se na pozadí současných obchodních trhů.

Hra peněz, USA 2016, drama, 95 min., režie: Jodie Fosterová, hrají: George Clooney, Julia Robertsová, Jack O´Connell a další.

Než jsem tě poznala

Upoutávka na film Než jsem tě poznalaVideo: Forum Film CZ

Louise je mladá žena, která ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné. Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že se navzájem navždy změní…

Než jsem tě poznala USA 2016, romantický, 110 min., režie: Thea Sharrocková, hrají: Emilia Clarkeová, Sam Clalfin, Brendan Coyle, Matthew Lewis a další.

Pařba v Pattayi

Upoutávka na film Pařba v PattayiVideo: Bohemia MP

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti a o dovolené v thajské Pattayi. Dostat se ale tam, kde o ženy (ale i o muže!), alkohol a pařby není nouze, je pro dva flákače bez peněz nadlidský úkol. Rozhodnou se tedy přihlásit svého souseda liliputa na mistrovský zápas v thaiboxu liliputů do Pattaye. Vysněná dovolená se ale nevyvede podle jejich představ.

Pařba v Pattayi, Francie 2016, komedie, 97 min., režie: Franck Gastambide, hrají: Ramzy Bedia, Gad Elmaleh, Fred Testot, Franck Gastambide a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám