Hlavní obsah

Festival Mighty Sounds podpoří Lékaře bez hranic

Právo, Jan Šída

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtrnáctý ročník festivalu Mighty Sounds, který se uskuteční 13.–15. července v Táboře na letišti Čápův dvůr, letos proběhne na pěti pódiích. Kromě tradičních stylů, jako je punk, punk rock, ska music, reggae či rockabilly, se představí také interpreti jiných žánrů. Mimo jiné písničkář Xavier Baumaxa nebo rappeři MC Gey a Kapitán Demo.

Foto: archív festivalu

Royal Republic vystoupí v sobotu.

Článek

Hlavními taháky celé přehlídky jsou mimo jiné němečtí psychobilly veteráni Mad Sin. kteří ukážou své umění v noci z pátku na sobotu, dále pak švédští rock’n’rolloví Royal Republic (vystoupí v sobotu) nebo američtí punkrockeři Anti-Flag a jejich krajané Sick Of It All holdující hard coru (obě kapely zahrají v neděli).

Kdo z fanoušků si zakoupí tričko s originálním designem nebo EP vinyl kapel Kung-Fu Girls a Burning Steps, podpoří finančně projekt Lékaři bez hranic. Před koncertem Royal Republic dojde také k tradičnímu happeningu zapalování svíček Světlo pro svět.

Ve čtvrtek odpoledne bude zpřístupněno stanové městečko, které večer oživí warm-up party. Festivalový areál se otevře v pátek ve 14 hodin. Vstupenky jsou v předprodeji do čtvrtka 12. července za 1600 Kč, na místě je lze zakoupit za 1700 Kč. Blízko areálu budou stavět všechny vlaky (s výjimkou Jižního expresu) v zastávce Tábor – Čápův dvůr, a to od čtvrtečního poledne až do pondělního dopoledne, přesné časy jsou uvedeny na idos.cz.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám