Hlavní obsah

Falešný Trump v New Yorku. Byla to Meryl Streepová

Novinky, Stanislav Dvořák

Herečka Meryl Streepová se v úterý ukázala v New Yorku namaskovaná jako milionář Donald Trump, který usiluje o funkci amerického prezidenta.

Článek

Namaskovaná herečka se předvedla v Central Parku během tradičního festivalu Shakespeare in the Park. Vybavila se na to falešnými vlasy, bříškem i dlouhou červenou kravatou.

Svým vystoupením chtěla podle BBC podpořit Trumpovu konkurentku v prezidentském klání Hillary Clintonovou. Její kolegyně Christine Baranská se oblékla jako Clintonová a společně zazpívaly dvě písně.

Deník The New York Times napsal, že Streepová předvedla „více než věrohodnou verzi předpokládaného prezidentského kandidáta včetně bříška a našpulených rtů”.

Tahle postava se už nevrátí

„Nikdo z nás ji neviděl v kostýmu nebo makeupu, dokud nevyšla ven... bylo to celé její nápad,” poznamenal umělecký ředitel Public Theatre Oskar Eustis.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Miliardář Donald Trump

Streepová pak dodala, že to už nikdy nezopakuje: „Díky za zájem, ale bylo to jednorázové, tahle postava se objeví jen jednou za život."

Související téma:

Foto: Brendan McDermid, Reuters

Donald Trump

Reklama

Související témata:

Související články

Trump má nominaci do voleb jistou, tvrdí AP

Realitní magnát Donald Trump získal počet hlasů delegátů, kteří mu zajistí nominaci do prezidentských voleb za republikány na stranickém sjezdu. Uvedla to...

Výběr článků

Načítám