Hlavní obsah

Elton John i Joss Stoneová zazpívají pro princeznu Dianu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Hudební festival, který organizuje britská královská rodina, to tu ještě skutečně nebylo. V úterý BBC oznámila, že princové Harry a William pozvali na červencový monstrkoncert k 46. narozeninám a současně 10. výročí smrti princezny Diany např. Eltona Johna, Joss Stoneovou, Pharrella Williamse nebo Bryana Ferryho.

Článek

Akce proběhne 1. července příštího roku na pověstném britském stadiónu Wembley. Lístky se začínají prodávat ve středu a budou stát 45 liber (cca 1800 Kč).

Podle prince Williama je to přesně to, co by chtěla jeho matka. "Chceme mít velký koncert, plný energie, zábavy a štěstí. Vím, že by to chtěla. A na její narozeniny to musí být ten nejlepší dárek, který kdy dostala," uvedl.

Protože Diana milovala tanec a muzikál, kromě známých zpěváků vystoupí také Anglický národní balet a Andrew Lloyd Webber má předvést krátký medley ze svých nejslavnějších děl. Peníze z lístků půjdou na charitu.  

Princezna Diana zemřela při autonehodě v Paříži v roce 1997. Její smrt vyvolala divoké konspirační teorie, ale poslední poznatky z vyšetřování jasně ukazují na vinu opilého řidiče, i když k neštěstí značně přispěli i bezohlední paparazziové. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám