Hlavní obsah

Elton John dal sobě i fanouškům luxusní dárek

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popový veterán Elton John oslavil velkým koncertem v New Yorku šedesátiny a pro ty, kteří se tam nedostali, vydal balíček s CD a DVD nazvaný Elton John: Rocket Man-The Definitive Hits.

Článek

Rocket Man je záležitostí pro pravé fandy. Dodává se v luxusním obalu připomínajícím knihu. Po jejím rozevření fanoušky potěší pohled na booklet s texty a řadou fotografií na velmi kvalitním tvrdém papíru. Za bookletem se skrývá jedno DVD a jedno CD.

Dévédéčko obsahuje úryvky z koncertu, konkrétně písničky Bennie and the Jets, Rocket Man, Candle in the Wind, Saturday Night´s Alright a Your Song. Poměrně krátký živý materiál pak doplňuje ještě pět videoklipů. Leckdo by asi dal přednost kompletnímu koncertu, ale na druhou stranu je fakt, že Rocket Man se prodává za téměř stejnou cenu jako obyčejné CD, takže není na místě nespokojeně brblat.

CD je obsáhlejší, pokouší se zachytit úplně celou kariéru jednoho z nejdéle působících popových "dinosaurů" světa. Můžete tomu říkat komerce, ale tenhle pán své řemeslo zvládá na jedničku s hvězdičkou. Věci jako Tiny Dancer, Sorry Seems To Be the Hardest Word a Your Song nestárnou.

Elton John: Rocket Man-The Definitive Hits

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám