Hlavní obsah

Duchovny: Nová Akta X už tento rok

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celovečerní Akta X dvojka? Pro některé diváky už je to asi jen mlácení prázdné slámy, ale Hollywood věří, že se zrodí další hit. Natáčení oznámila podle serveru Movies.com hvězda slavného seriálu David Duchovny.

Článek

"Scénář je hotov," oznámil Duchovny a podle jeho informací by se mělo pokračování celovečerního sci-fi filmu Akta X natáčet už v prosinci. Striktně ale odmítl naznačit cokoliv ze zápletky. "Rádi bychom to udrželi v tajnosti...," říká herec, "...kdybych byl já fanouškem, bavilo by mě nechat se překvapit."

Podle neoficiálních zvěstí, které prosákly už loni, se nový příběh nemá točit kolem mimozemšťanů. Hlavní hrdinové, David Duchovny jako agent Mulder a Gillian Andersonová jako Scullyová, budou o něco starší a v jejich životech se prý ledacos změní.

Seriál Akta X se proslavil v 90. letech minulého století. Nabídl mistrovsky vyváženou atmosféru, napětí a záhady, které divákům nedaly spát. Z představitele agenta Muldera, do té doby nepříliš známého herce, udělal hvězdu první kategorie.

Anketa

Chcete vidět další Akta X?
Ano
95,1 %
Ne
4,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 793 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Akta X se vrátí, ale bez ufonů

Filmové pokračování Akt X se připravuje už dlouho a poslední dobou se trochu potácelo v nejistotě. Nyní se vyřešily právní překážky a tvůrce seriálu Chris...

Výběr článků

Načítám