Hlavní obsah

Doctor P. P. má nové album

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudebník a zpěvák Petr Pečený alias Doctor P. P. vydal nové studiové album s názvem Levák. Kolekce s tuctem písniček spatřila světlo světa na slavnostním křtu v pražském hudebním klubu La Loca minulý čtvrtek.

Foto: archív Doctora P. P.

Doctor P. P. na fotografii, která je variantou na obal nového alba.

Článek

Na její tvorbě spolu s Doctorem P. P. spolupracoval tým složený ze známých českých muzikantů a hudebníků. Jsou jimi Ondřej Soukup, Lou Fanánek Hagen, Lešek Wronka, Jakub Prachař, František Soukup, Kuba Ryba z kapely Rybičky 48 nebo Pepa Bolan ze skupiny Mandrage.

„Měl jsem úžasný pracovní tým hudebního producenta desky Lukáše Chromka a kreativního producenta Leška Wronky. Moji kamarádi pro mne napsali bezvadné písničky, kterými teď budeme pyšně zaplňovat český rádiový éter,“ vtipkuje Petr Pečený.

V současné době míří do rádií písnička Sabráž, jež jistě zaujme i animovaným videoklipem, ve kterém si s nadsázkou Doctor P. P. utahuje z předních světových politických osobností, ale i z dalších zvučných jmen.

Na titulní straně obalu alba Levák spolu s Doctorem P. P. pózují české krásky Nikol Švantnerová a Bára Mottlová. Fotografie na vtipném obalu nafotil Roman Černý.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám