Hlavní obsah

Do Prahy přijede Ozzy Osbourne

Novinky, Stanislav Dvořák

V červnu pravděpodobně zavítá do Prahy britská hard-rocková legenda Ozzy Osbourne. Mluvčí Sazka Arény Zdeněk Zikmund řekl, že koncert je v plánu, ale nemůže sdělit termín ani detaily, protože se ještě jedná.

Článek

"S koncertem se počítá, ale ještě se jedná, nemůžu to úplně potvrdit," sdělil Zikmund Novinkám. Některé zahraniční internetové servery však už teď nabízejí vstupenky v cenách 130 až 150 Euro.

"Vstupenky v žádném případě ještě nejsou v prodeji," řekl k tomu Zikmund. Podle jeho názoru to mohou být jedině předběžné rezervace nebo speciální vstupenky, které se distribuují přes fancluby.

Ozzy Osbourne u nás byl naposledy v roce 2005 a dočkal se ovací na přecpaném stadiónu Sparty. Navzdory tomu, že Ozzy je už hodně vyčerpaný a nemá ani takový hlas jako dříve, zůstává hvězdou první kategorie a vždy na něj přijdou tisíce lidí.

Ozzy chce navíc letos vydat novou desku se Zakkem Wyldem, Mikem Bordinem a Robem "Blasko" Nicholsonem - tedy bez kultovních sabbatů. Zbytek bývalé skupiny si chce vydat vlastní album bez Ozzyho. Zpívat má Ronnie James Dio.

Anketa

Je podle vás Ozzy aktuální hvězda nebo jen stín z minulosti?
Je pořád hvězda
73,5 %
Je to sice troska, ale stejně na něj jdu
5,4 %
Je to troska a na koncert nejdu
21,1 %
Celkem hlasovalo 6718 čtenářů.

Reklama

Související články

Sabbati s Ozzym vyprodali halu

Black Sabbath jsou žijící legendou. Soubor, kdysi považovaný za obskurní, patří k nejvýznamnějším stylotvorným skupinám. Není proto divu, že v původním složení...

Legenda Black Sabbath ožívá

Jedna z nejvýznamnějších rockových kapel světa se hodlá znovu vydat na turné a na příští rok prý plánuje i novou řadovou desku. Problém je v tom, že Ozzy...

Výběr článků

Načítám