Hlavní obsah

Delon prohrál s modrou armádou

Novinky, Alex Švamberk

Ve čtvrtek večer dvě z celoplošných televizí nasadili nové pořady. Česká televize uvedla první díl nové kriminální minisérie Fabio Montale z roku 2002 s Alainem Delonem v hlavní roli. Prima opět vyrabovala archívy ČT a nasadila méně známý seriál o železničářích Dynastie Nováků. Nova uvedla ve stejnou dobu soutěž Chcete být milionářem.

Foto: Josef Zajíc

Balet v Komenského sadech v Ostravě na břehu řeky Ostravice. 28.9.2013

Článek

Nostalgická vlna neopadla, Dynastii Nováků si vybrala třetina diváků, plných 1,3 miliónu lidí. Úspěch Chlapců a chlapů se však neopakoval, i když se Primě podařilo předstihnout Českou televizi. Ta přitom nasadila první díl krimisérie Fabio Montale s Alainem Delonem v hlavní roli. Třídílná minisérie, která se už dočkala pokračování, byla natočena loni. Delon v ní obstál v boji s marseillskými mafiány, ovšem na modrou armádu neměl, zvolilo si ho jen 26 % diváků, kteří ve čtvrtek večer usedli k obrazovkám

A jak už to tak bývá, když se dva perou, třetí se směje. Tím byl Martin Preiss v roli moderátora. Soutěži Chcete být milionářem dalo přednost 38 % diváků. Karty pro další souboj jsou rozdány a vypadá to, že v příštích dvou čtvrtcích to může být zajímavá hra o diváka. Prosadí se masová armáda v modrých uniformách, nebo osamělý komisař, či vyhraje soutěž?

Zdroj ATO-Mediaresearch

Anketa

Který pořad jste sledovali ve čtvrtek večer v televizi?
Krimi Fabio Montale na ČT 1
30,9 %
Seriál Dynastie Nováků na Primě
15,8 %
Soutěž Chcete být milionářem na Nově
6 %
Ani jeden z nich
47,3 %
Celkem hlasovalo 787 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám