Hlavní obsah

Crowe a Gosling v sexy „sedmdesátkové” noirové krimi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oscarový herec Russell Crowe a na Oscara nominovaný Ryan Gosling by se měli stát ústřední dvojicí noirové retro-krimi z Los Angeles sedmdesátých let. Bude se jmenovat The Nice Guys, informoval server The Wrap.

Foto: Warner Bros.

Ryan Gosling ve filmu Gangster Squad – Lovci mafie

Článek

Film chce natočit Shane Black a obsazení je zatím neoficiální. Mělo by klapnout, pokud nevznikne časový problém s propagací Crowova režijního debutu The Water Diviner. Produkce se ujme Joel Silver ze Silver Pictures.

Také herec Ryan Gosling, známý například z filmů Zápisník jedné lásky, Gangster Squad – Lovci mafie, Bláznivá, zatracená láska, Drive, Blue Valentine nebo Okamžik zlomu, se pokouší režírovat. Jeho debut Lost River byl na festivale v Cannes přijat se smíšenými pocity.

Shane Black a Anthony Bagarozzi napsali scénář The Nice Guys už před lety a projekt se těžce propracovával k realizaci. Má to být temný příběh z Los Angeles, jehož protagonisty jsou Jackson Healy (nájemný gangster a léčící se alkoholik) a Holland March (soukromé očko a samozřejmě také alkoholik). Dohromady je svede podivný případ údajné sebevraždy pornoherečky. Její příbuzná upozorní na to, že ji viděla živou po údajném datu smrti. March nutně potřebuje peníze, tak bizarní případ vezme a zamotá se do nevídané konspirace související s velkými průmyslovými korporacemi.

Foto: Paramount Pictures

Russel Crowe je Noe.

Crowe nedávno způsobil pozdvižení biblickým filmem Noe. Několik zemí jako Spojené arabské emiráty, Bahrajn nebo Katar ho úplně zakázalo. Citlivě příběh vnímali i někteří radikálnější křesťané. Společnost Paramount se toho částečně zalekla a přidala i v USA do propagačních materiálů informaci, že biblické děje jsou vyprávěny s uměleckou licencí.

Snímek natočil režisér Darren Aronofsky a stál asi 125 miliónů dolarů. Hlavní roli dostal Russel Crowe, v dalších hrají třeba Jennifer Connellyová, Douglas Booth, Emma Watsonová, Ray Winstone, Anthony Hopkins, Dakota Goyová a Mark Margolis.

Reklama

Výběr článků

Načítám