Hlavní obsah

Connery už nechce do "Indyho", Lucas ho přemlouvá

Novinky, Stanislav Dvořák

S hercem Seanem Connerym se počítalo do dalšího pokračování Indiana Jonese, které fandové očekávají už léta. Když se konečně rozhodlo, že se film zrealizuje, starý pán už nemá zájem. Filmový magnát George Lucas to ale nevzdává.

Článek

Sean Connery má hrát otce Indiana Jonese, kterého zase nemůže hrát nikdo jiný než Harrison Ford. Problém je, že Connerymu je už hodně přes sedmdesát let, je unavený a o filmování se vyjadřuje rozmrzele.

"Už mám dost toho zabývat se idioty," řekl loni. K natáčení by ho prý mohla donutit jen "monumentální nabídka". Herec ale přesně nevysvětlil, co slovem monumentální míní. George Lucas to podle posledních informací zahraničních filmových serverů nevzdává a bude i ho nadále přemouvat. "Stále to zkoušíme," řekl.

Film se začne točit v červnu v Los Angeles a jeho přesný název prý zůstane utajen až do vypuštění trailerů. Indianovou partnerkou bude tentokrát Cate Blanchettová.

Lucas dodává, že nový Indy bude stejně akční jako předchozí díly a rozptyluje obavy, že by snad 64letý Harrison Ford nezvládl některé scény: "V žádném z těch filmů neběhal. Vždy jezdil na koni nebo v autě či na motorce... honičky budou spíše napínavé než rychlé."

Reklama

Související témata:

Související články

Nejslavnější Bond už nechce filmovat

Sean Connery, bývalý představitel agenta 007, se chce stáhnout z filmového světa. Práce mu poslední dobou nedělala radost, svůj poslední film Liga výjimečných...

Výběr článků

Načítám