Hlavní obsah

Colours 2021: Přijedou Martin Garrix, Wardruna i Dubioza Kolektiv

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos se jeden z největších českých festivalů Colours of Ostrava nekoná, ale už teď ohlašuje jména potvrzená na příští rok.

Foto: Jan Šída, Právo

Dubioza Kolektiv

Článek

Mezi potvrzenými jmény je holandský DJ Martin Garrix, norská kapela Wardruna, známá malijská zpěvačka a kytaristka s nominací na Grammy Fatoumata Diawara nebo australská zpěvačka Tones.

Účast přislíbila také u nás dobře známá bosenská skupina Dubioza Kolektiv nebo řecká zpěvačka, herečka a tanečnice Marina Satti s  ženskou vokální skupinou Fonés a maďarští rockeři Ivan and The Parazol.

„Jsem ráda, že první znovu potvrzená jména můžeme ohlásit tak brzy po přesunu festivalu. Jednání se zástupci kapel jsou velmi vstřícná, je cítit, že v současné situaci jsme všichni na jedné lodi,” uvedla ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Letošní lístky platí na příští rok 

„Díky tomu věřím, že další účinkující na příští rok budou velmi rychle následovat,” zdůrazňuje s tím, že snahou festivalu je přesunout na 2021 většinu připraveného programu včetně všech hlavních hvězd a dalších účinkujících. „Letošní program nemůže skončit pouze na plakátech, a proto jsme maximálně odhodlaní jej realizovat v roce 2021,” dodala.

19. ročník festivalu Colours of Ostrava tedy proběhne od 14. do 17. července 2021. Zakoupené vstupenky automaticky platí na příští rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám