Hlavní obsah

Cirk La Putyka uvede Cesty. Nejnáročnější a roky připravované představení

Spojení tradice cirkusů, akrobatů, tanečníků a moderní techniky nabízí ve svém vysněném a kvůli koronaviru dvakrát odloženém představení Cesty Cirk La Putyka. K vidění bude jen od 11. do 24. září 2021 v cirkusovém šapitó Azyl78 na Výstavišti v pražských Holešovicích. Další reprízy se neplánují.

Cirk La Putyka představil největší a nejnáročnější projekt v historii souboruVideo: Novinky

 
Článek

Na Výstavišti vystoupí přes 35 herců, akrobatů, tanečníků a hudebníků.

„Uvidíte vrcholný nový cirkus plný akrobacie, žonglování, tance a náročných čísel. Budete tajit dech i zažijete smích při klaunských výstupech. Očekávejte velkolepou scénu, výpravu i techniku. Přípravám jsme věnovali téměř dva roky a premiéře předchází dlouhé a náročné zkoušení,“ řekl principál souboru Cirk La Putyka Rosťa Novák ml.

„Jsme fascinováni cirkusovým uměním. Uměním, které je plné opravdovosti, svobody, risku, poezie, smíchu, slz, potu, bolesti a souhry. Respektu a důvěry. Umění, které je tu s námi několik stovek let. Umění, které nás uhranulo a přivedlo nás k projektu Cesty,“ vysvětlil principál.

„Současná situace nás přivede na místo, kde se potkávají moderní technologie, světla, zvuk a náš pohled na cirkusové umění s tradicí cirkusových šapitó a historií českého cirkusového umění.“

V síti Ticketmaster jsou v tuto chvíli v prodeji uvolněné rezervace na termíny 11. až 24. září 2021. Více informací najdete na www.laputyka.cz nebo www.jatka78.cz.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám