Hlavní obsah

Česko Slovensko má talent vyhráli akrobaté Dae Men

Aktualizováno

Talentovou soutěž TV Prima Česko Slovensko má talent vyhrála dvojice akrobatů Dae Men. Vyhráli 100 tisíc euro (téměř 2,6 miliónu korun). Finálový přenos Prima vysílala v neděli večer.

Dae Men vyhráli Česko Slovensko má talent na TV PrimaVideo: Novinky

 
Článek

Mezi finalisty byla i skupina Mako!Mako. Skupina vystoupí také 4. prosince na Original mejdanu serveru Lidé.cz v pražském Sasazu (více na www.original.lide.cz).

V rámci nedělního finálového večera vystoupila také skupina Chebejet, pěvec Marian Zázrivý, kouzelník Radek Bakalář, multižánrová taneční skupina The Pastels, zpěvačka Dominika Hašková, zpěvačky Katarína a Zuzana Winklerovy, recesistická skupinka Křečkovi muži, taneční skupina Mighty Shake - Zastávka, zpěvačka Veronika Stýblová, nevidomí rapující bratři NH6, akrobaté Dae Men, bavič Richard Nedvěd a saxofonista Patrik Žiga.

TŘI OTÁZKY PRO FINALISTY SOUTĚŽE ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT

1. Přihlásili byste se znovu do soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT?

2. Co vám soutěž doposud dala?

3. Jak se připravujete na finále?

DAE MEN

1. Zážitky z této soutěže jsou pozitivní, ale jedna zkušenost nám stačí. Znovu bychom se nepřihlásili.

2. Soutěž ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT nám umožnila spolupracovat s profesionálním týmem a naučit se pracovat před kamerou. Zároveň jsme měli možnost poznat spoustu zajímavých lidí, se kterými bychom neměli šanci se jinak potkat.

3. A na finále makáme, makáme, makáme. A když nemůžeme, znovu makáme!

MAKO!MAKO

1. Zatím vidíme v zapojení se do soutěže samá pozitiva. Pochybnosti byly těsně před startem, ale teď se všechno vyrovnalo. Jsme spokojeni s průběhem, a proto si myslíme, že bychom do toho šli znovu. Je to skvělá příležitost ověřit si svůj talent před celým národem. Dokonce v případě ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT před dvěma národy.

2. Od prvního dne, kdy jsme se poprvé objevili v televizi v rámci show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT, se nám počet fanoušků na Facebooku zvýšil ze 700 na 20 000! Kupříkladu... To považujeme za úžasný skok, který by se nám jinak podařil za mnohem delší dobu, a třeba taky ne. Od toho se odvíjí také naše koncertování. Máme mnohem víc nabídek, zkrátka teď hrajeme naplno, tak, jak chceme.

3. Před finále hrajeme, mluvíme, přemýšlíme, připravujeme se! Asi jako všichni. ◘

CHEBEJET

1. Po zkušenostech, které jsme dosud získali, bychom se do soutěže přihlásili znovu. Setkali jsme se jen s pozitivním přístupem, tudíž nemáme žádný důvod, který by nás od znovupřihlášení odradil.

2. Soutěž nám do této doby dala určité možnosti, které jsme dříve neměli. Respektive se o nás v tuto chvíli trochu víc ví a máme víc nabídek na vystoupení. Rozhodně nám dala tahle show plno zkušeností, které jsme dosud neměli.

3. Na finále se snažíme dle našich časových možností připravovat co nejpoctivěji. Přípravu jsme ovšem měli narušenou závody, a tudíž máme před sebou ještě dost práce.

MARIÁN ZÁZRIVÝ

1. Znovu bych se do podobné soutěže nepřihlásil. Moje motivace se naplnila. Byl to nádherný zážitek, zpíval jsem Lucii Bílé, v Národním divadle... Potvrdil jsem si, že Češi jsou kulturní národ a jejich přístup k vážné hudbě je úžasný.

2. Soutěž mě naučila pracovat sám se sebou i s lidmi kolem. Naučila mě psychicky odolávat a velmi mi změnila pohled na život. Dnes si ho díky soutěži dovedu představit úplně jinak – a není to jen o popularitě. I když i popularita je velkým povzbuzením a energií pro život. V Praze nebo v Žilině jsem šel po ulici a lidi mě tahali za ruce a chtěli se se mnou fotografovat, hlavně děti a mladí lidé.

3. Na finále trénuji jak po psychické, tak fyzické stránce, chodím běhat. Hodně jsem zhubl, asi o deset kilogramů. Neustále pracuji s hlasem a s technikami. Je to velká zátěž.

RADEK BAKALÁŘ

1. Díky soutěži ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT jsem zažil věci, které bych nikdy nezažil, a proto bych šel do toho znovu. Je to velký posun. Připravit kouzelnické představení pro tak velkou show je ohromná zkušenost.

2. Soutěž mi přinesla určitě větší zájem o mou osobu. Dala mi možnost ukázat, že existují i jiná kouzla než králík v klobouku... Kouzla, která jsou známá ve světě, ale ještě ne u nás.

3. Na finále pracuji, co to jde. Budu dělat závěrečné kouzlo, které bude premiérou i pro mě, a doufám, že bude mít velký ohlas. A pak snad pan Slávik konečně pochopí, že „umím kouzla jako David Copperfield“. I když, kdybych je tak uměl, tak bych do té soutěže nešel...

THE PASTELS

1. Ano, ano, určitě bychom do podobné soutěže šli znovu. Zatím je vše v pohodě, ničím nás nepoškodila, nemáme žádný problém.

2. Soutěž ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT nám dala určitou popularitu, zviditelnila nás. Získali jsme díky ní větší profesionalitu, rychlost v rozmýšlení a v rozhodování.

3. Na finále pilně trénujeme, tak čtyřikrát do týdne. Snažíme se vymyslet něco úplně nového, aby celková choreografie byla odlišná, aby se neopakovala hudba. Prostě aby to ve finále byla zcela nová originální věc!

DOMINIKA HAŠKOVÁ

1. V tuto chvíli bych asi do podobné soutěže nešla. Dostala jsem se tak daleko, až je to neuvěřitelné, ale třeba za osm let to bude jiné a zase něco podobného zkusím.

2. Soutěž ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT mi přinesla neuvěřitelné zážitky a díky této show jsem teď o pár kroků blíž ke svému snu stát se zpěvačkou.

3. Na finále trénuji každý den. Neustále poslouchám písničku a s učitelkou zpěvu se připravuji, jak to jen jde.

SESTRY WINKLEROVY

1. Přiznám se, že soutěže bych šla znovu. Vždy jsem si chtěla něco takového vyzkoušet a jsem ráda, že mě do toho popostrčila naše paní učitelka zpěvu Olga Ballayová. (říká Zuzka Winklerová)

2. Soutěž nám oběma dala určitě nové zkušenosti, mnoho nových kamarádů, zážitky. Samozřejmě že jsme rády, že jsme se mohly prezentovat před širokou veřejností. Vyzkoušely jsme si, jaké je to stát před kamerami a tolika lidmi.

3. Na finále se připravujeme velmi pečlivě. Odstraňujeme už poslední nedostatky, aby to bylo tip top! Abychom na finále předvedly nejlepší výkon, za který nám lidi budou posílat hlasy.

KŘEČKOVI MUŽI

1. Ano určitě, šli bychom do toho znovu. Soutěž je skvěle připravená a hrozně nás to baví.

2. Díky soutěži jsme poznali spoustu zajímavých lidí, ať už profesně, nebo lidsky. Líbí se nám, že se o Míšovi Křečkovi mluví, že se o nás ví. Kladné, ale i ty negativní ohlasy nás ženou dopředu, abychom všem dokázali, že jsme si postup zasloužili.

3. Tolik tréninku jako teď před finálovým večerem jsme neměli v životě. Dříve jsme se sešli na choreografii tak třikrát za rok, teď se scházíme třikrát týdně. Zítra odjíždíme na soustředění. Připravujeme vystoupení, které bude reagovat i na výtky poroty, konkrétně pana Slávika. Po semifinále nám řekl, že jsme taneční skupina, ale tancování moc neviděl. Bude tam tedy více tance, hodně nového, ale oprášíme i něco staršího a snad to nebude překombinované.

MIGHTY SHAKE ZASTÁVKA

1. Ne, znovu bychom do toho nešli, i tady platí nikdy nevstupuj do jedné řeky dvakrát. Pro skupinu je to sice obrovská reklama, ale utíká vám vše kolem; a co jsem budoval léta, se rozpadá pod rukama. Pracují emoce. Šestnáct lidí se připravuje a dalších šestnáct lidí se ptá, kdy už budeme mít normální tréninky a budeme společně pracovat.

2. Pro lidi, kteří ve skupině jsou, je to hnací motor, který je žene dopředu. Pro ně je to obrovská výzva.

3. Teď jsem měl několikadenní dovolenou. Ještě jsme v podstatě nezačali. Máme sestavený příběh a hudba vzniká tento týden. My jsme víc než taneční skupina, jsme umělecká skupina, která má spoustu složek. Takže tento týden budeme všechny složky – nápad, hudbu, tancování a kostýmy – dolaďovat.

VERONIKA STÝBLOVÁ

1. Nevím, zda bych se znovu přihlásila, ale myslím si že asi ne. Dle mého je dobré dát šanci i jiným talentům, kteří stojí frontu na to, aby si mohli začít budovat svou kariéru, tak jako já jsem pomalu, aspoň doufám, začala budovat tu svou.

2. Soutěž mi dala spoustu zkušeností, za které jsem velmi vděčná a myslím, že do budoucna se mi určitě neztratí. Soutěž mi také dodala spoustu odvahy a myslím si, že nebýt soutěže, byla bych možná až doteď zavřená ve svém pokoji a zpívala si sama pro sebe. Věřím, že díky soutěži teď třeba budu mít možnost zpívat nejen pro sebe a svou rodinu a kamarády, ale že budu mít možnost zpívat pro celý národ.

3. Na finále se tvrdě připravuji. A ať to dopadne, jak to dopadne, jsem ráda, že je na mě hrdá celá moje rodina a kamarádi, kteří mě už od prvopočátku silně podporovali a dodávali mi tu správnou energii.

NH6

1. Do podobné soutěže bychom už asi nešli, protože taková příležitost může přijít jenom jednou a buď ji člověk využije, nebo ne. Moc se nám soutěž líbí, chceme vyhrát jako každý, ale kdyby nám někdo za rok řekl, abychom do toho šli, tak řeknu že ne. Je to námaha, stresy...

2. Osobně nám soutěž ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT dala do života víc zkušeností, ostřílenosti, měli jsme možnost nahlédnout do světa showbusinessu, navázat kontakty, poznat dobré lidi, ale i ty nepřejícné...

3. Na finále se připravujeme svědomitě, aby to bylo lepší než doposud. Nechceme vytahovat staré věci ze šuplíku, a tak píšeme úplně nový text, který tento pátek dokončíme.

Reklama

Výběr článků

Načítám