Hlavní obsah

Českého slavíka bude moderovat Mareš

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátor Leoš Mareš se po dvou letech vrací k moderování Českého slavíka. Tradiční česká anketa hledající nejpopulárnější domácí zpěváky a skupiny vyvrcholí slavnostním večerem ve státní opeře Praha 8. prosince.

Článek

Vyhlášení ankety bude vysílat v přímém přenosu TV Nova a režírovat ho bude Jiří Adamec. Už léta patří k nejsledovanějším pořadům roku, loni ho např. vidělo 2 066 000 diváků a hlasovalo 153 944 lidí. 

V současné době se jedná o účasti některé velké zahraniční popové hvězdy, ale zatím nebylo nic dohodnuto. Předvánoční období je totiž podle organizátorů velmi nabité a kvůli tomu pravděpodobně nepřijde ani Karel Gott. 

Jak Mareš volal Madonně

"Volal jsem Madonně, ale má tam schránku," žertoval Leoš Mareš, který na středeční tiskové konferenci oznámil, že se po dvou letech vrací k moderování ankety.

Hlasování začalo 3. října dopoledne a lze očekávat, že většina účastníků opět využije především internet. "Loni hlasovalo přes Seznam 132 000 lidí, to je cca 70% všech hlasů," uvedla mluvčí Seznamu.cz Rita Gabrielová.

Hlasovat se bude až do 30. listopadu jak pomocí SMS, tak na internetu. Pro hlasující jsou každý týden připraveny i soutěže o ceny, mohou získat např. iPod, kolekci kosmetiky nebo exotickou dovolenou v Brazílii.

Veškeré podrobnosti o Českém slavíkovi včetně pravidel hlasování najdete na internetové stránce www.ceskyslavikmattoni.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám