Hlavní obsah

Bývalá Superstar Clarksonová ruší turné, není o ni zájem

Novinky, BBC, Stanislav Dvořák

Bývalá vítězka americké Superstar Kelly Clarksonová musela zrušit své letní turné, protože lidé si nekupují lístky. Podobný osud potkal i české "superstars", na které se krátce po odeznění soutěže a vydání narychlo splácaných desek zapomnělo.

Článek

Clarksonová měla jet na velkolepé turné po obřích halách, ale ty by zjevně nevyprodala. Každopádně má stále vystoupit na charitativní monstrakci Live Earth v New Jersey.

"V šílenství hudebního průmyslu je právě vystupování to, na co se nejvíce těším, takže je pro mě opravdu zklamáním, že vám musím říct, že toto léto nevyjedu na turné," vzkázala zpěvačka fanouškům na svých intrernetových stránkách.

Šéf koncertní agentury Another Planet Entertainment Gregg Perloff stále optimisticky tvrdí, že "přijde den, kdy bude Kelly hrát ve vyprodaných arenách." Teď by se podle něj fanoušci měli těšit, že ji uvidí v intimnějším prostředí.

Bývalá servírka Clarksonová se proslavila, když vyhrála v první řadě americké Superstar (American Idol) v roce 2002. Letos vydává třetí album. 

Reklama

Výběr článků

Načítám