Hlavní obsah

Bryan Adams v Ostravě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný pop-rockový romantik a lamač srdcí Bryan Adams opět zavítá do České republiky. Tentokrát zazpívá 29. 11. v Ostravě.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Bryan Adams

Článek

Kanadský zpěvák slibuje jako vždy, že zahraje všechny své známé hity. Koncert v Ostravar aréně ale bude zvláštní tím, že je pouze na sezení, čímž se také zmenší kapacita.

Pop-rocker se proslavil výrazným chraplákem a chytlavými hity jako Summer Of '69, Let's Make A Night To Remember, All For Love, Have You Ever Really Loved A Woman?, Cloud Number Nine, (Everything I Do) I Do It For You 10 či Run to You.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kanadský zpěvák nabídl na třicet skladeb.

Poslední deska Get Up! vyšla v roce 2015. Většinu písní napsal s dlouholetým spolupracovníkem Jimem Vallancem a producentem desky byl Jeff Lynne (frontman legendárních ELO, který produkoval i pro The Beatles, Paula McCartneyho a Toma Pettyho).

Bryan Adams se na scéně objevil v osmdesátých letech a během deváté dekády patřil k největším světovým hvězdám, prodával desky v několikamiliónových nákladech a jeho melodie se dobře uplatnily i v romantických scénách několika filmů.

Vstupenky jsou v sítích Ticketportal a Ticketmaster za 1490-2390 korun.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám