Hlavní obsah

Britští Coldplay vystoupí v září v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Populární britská pop-rocková skupina Coldplay zahraje českým fanouškům 22. září v O2 Aréně v Praze. Oznámila to na svých internetových stránkách. Lístky se mají začít prodávat 16. června na terminálech firmy Sazka.

Foto: Profimedia.cz

Coldplay

Článek

Ačkoliv informace z oficiálních internetových stránek skupiny Coldplay je důvěryhodná, k akci se dosud nepřihlásil žádný český promotér. Proto nejsou známy ceny vstupenek ani další podrobnosti o koncertu.

Letošní turné po Evropě, Kanadě, USA a Japonsku zahájí Coldplay 16. června v Londýně a do Prahy dorazí po koncertě v Norsku. V den zahájení turné také vychází jejich nové album Viva La Vida or Death And All His Friends. Prvním singlem z desky je Violet Hill.

Coldplay se proslavili v roce 2000 debutem Parachutes a následovaly desky A Rush Of Blood To The Head a X, která byla vyhlášena nejprodávanější deskou roku 2005.

Skupina patří momentálně k nejpopulárnějším ve Velké Británii a rozděluje kritickou obec na dva tábory - jedni opěvují jejich melancholii, druzí ji nazývají nesnesitelnou nudností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám