Hlavní obsah

Bridget Jonesová se opět objeví na plátně už 18. listopadu

– PRAHA
Právo, Věra Míšková

Dlouho očekávaná premiéra filmu Bridget Jonesová: S rozumem v koncích se přiblížila. Čeští fanoušci půvabné třicátnice, která denně činí marná předsevzetí ve věci kalorií, cigaret i alkoholu a na konci prvního dílu našla toho pravého, se dočkají už 18. listopadu, Bontonfilm uvede film o týden dříve než plánoval.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 13.12.2016 NDM. Z generálky muzikálu Kiss Me, Kate.

Článek

Pětatřicetiletá americká herečka Renée Zellwegerová se mezitím zbavila kil, která musela pro postavu buclaté Bridget nabrat a která jí změnila velikost šatů z čísla 34 na 42, i zmiňovaného oblečení. Nabídla je v dobročinné internetové aukci, jejíž výtěžek dostanou charitativní organizace starající se o opuštěné děti.

Renée Zellwegerová se ale rozhodovala dost dlouho, jestli má roli v pokračování úspěšného filmu Deník Bridget Jonesové přijmout. "Nejdřív jsem tomu moc nakloněná nebyla. Nemám ráda, když se točí pokračování filmů jen proto, že jednička měla úspěch - většinou to bývá nastavovaná kaše," řekla Zellwegerová na letošním setkání s novináři na filmovém festivalu v Berlíně, kam si z londýnského natáčení Bridget odskočila doslova na hodinku.

"Proto jsem se hodně ptala sama sebe, proč bych to měla znovu hrát. Je fakt, že jsem přitom zároveň cítila, že to je jiný případ - tentokrát nejde o přidělané pokračování, ale existují dvě knihy téže autorky, takže vlastně adaptujeme nové literární dílo... Když jsem pak točila Chicago, objevily se v tisku nepotvrzené zprávy, že jsem podepsala smlouvu. Nejdřív mi to bylo nepříjemné, ale když za mnou začali chodit lidi ze štábu a říkali, jak je to skvělé, nakonec mě vlastně oni přesvědčili," vysvětlila herečka. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám