Hlavní obsah

Bobby Brown označil viníka smrti své bývalé ženy a dcery

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bobby Brown, bývalý muž americké zpěvačky Whitney Houstonové, řekl, kdo je podle něj odpovědný za smrt jeho bývalé ženy a jejich dcery Bobbi. Poukázal na bývalého dceřina partnera Nicka Gordona.

Foto: ČTK/AP

Bobby Brown přišel o nejbližší lidi.

Článek

Prozradil, že Gordon byl v kontaktu s oběma ženami krátce před jejich smrtí. V rozhovoru pro pořad Red Table Talk rovněž zdůraznil, že vzájemně si podobné okolnosti úmrtí Whitney a Bobbi nejsou náhodné.

Gordon, který byl v té době snoubencem Bobbi Kristiny, ale nikdy vinu nepřipustil. Přesto byl v civilním procesu shledán vinným a soud mu uložil povinnost zaplatit rodině zemřelé 36 milionů dolarů jako náhradu škody. Současně proti němu bylo zahájeno trestní řízení, ale obvinění, že přispěl ke smrti dívky, byla zamítnuta pro nedostatek důkazů.

Dne 1. ledna 2020 byl přijat na jednotku intenzivní péče v nemocnici na Floridě, kde ten den zemřel. Před svou smrtí prodělal několik infarktů. Neoficiálním důvodem jeho skonu bylo předávkování drogami.

Whitney Houstonová zemřela 11. února 2012 ve věku 48 let. Bobbi Brownová 31. ledna 2015 ve věku 22 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám