Hlavní obsah

Batch. S jednou vstupenkou do třinácti klubů

Mimořádnou hudební událost zažije Brno 30. září až 1. října. Přehlídka Batch spojila tamní hudební kluby a nabídne řadu koncertů.

Foto: Ivana Šataník

Longital, zleva Marián Slávka, Shina a Daniel Salontay

Článek

Batch proběhne v klubech Alterna, ArtBar Druhý Pád, Fléda, Kabinet múz, Kafara, Metro Music Bar, Music Lab, Ponava, Rusty Nail, Sibiř, Sono Music Club, Stará Pekárna a Vegalité. Návštěvníci mohou volit mezi jednodenní či dvoudenní vstupenkou platnou pro všechny kluby.

„To, že se třináct konkurujících klubů na poli nezávislé hudební produkce dokázalo dohodnout a zkoordinovat, je malý zázrak a čekáme, že nás na dva dny v Brně čeká opravdu krásná atmosféra. Na místní velmi pestré klubové scéně si budete moci vybírat z nabídky, ve které si každý najde to své. Na jednu vstupenku budete moci putovat z klubu do klubu, Batch vás zavede na místa, kam byste se jinak možná nepodívali. Batch tak bude každoroční brněnskou dávkou skvělé hudby a zábavy,” sdělil za pořadatele předseda Brněnské asociace clubové hudby Vít Kalvoda.

Na Batch se chystá argentinská rapperka Catnapp, maďarský cimbalista Miklós Lukács s triem Cimbiosis, slovenští Longital, v Praze usazený Brit Phil Schöenfelt, dále je tu maďarský thrashcore Crippled Fox, britský crust Extinction of Mankind nebo polští punkeři Dezerter.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Skupina Kalle

České formace zastoupí třeba Hasan, Kalle, Acid Row, Budoár staré dámy, The Silver Spoons, Deaf Heart a další.

S klubovou nocí Batch bude propojen také druhý ročník hudební konference ReConnect, organizované českou hudební proexportní kanceláří SoundCzech, platformou Music Managers Forum Czech Republic a Brněnskou asociací clubové hudby BACH v prostorech klubů Fléda a Kabinet Múz.

Vstupenky na Batch zakoupíte v prodejních sítích GoOut a smsticket za 290–490 Kč.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám