Hlavní obsah

Balada pro Balogovou - skončila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Všichni finalisté soutěže Česko hledá SuperStar si ruku v ruce chtěli sednout na "sedadlo smrti". Na nejneoblíbenější místo na pódiu si nakonec opravdu všichni sedli. Diváci pak svým hlasováním rozhodli o tom, že šésté finálové kolo bylo posledním pro pětadvacetiletou servírku z Ústí nad Labem Martinu Balogovou.

Foto: Klára Kašparová
Článek

Pokud by o vyřazení rozhodovala porota, vyřazena by byla Šárka Vaňková, kterou v této souvislosti jmenovali tři porotci. Jediný Milan Herman by se rozloučil s Martinou. S ní se potleskem ve stoje rozloučil zaplněný sál Sky clubu Brumlovka v Praze.

Finalisté v nedělním finále zpívali rockové balady. Jako nejlepší výkon porota ohodnotila vystoupení Anety Langerové. "To co bylo předtím, to bylo hraní si na rockovou baladu," řekl například Ondřej Soukup. V pění chvály na Anetino vystoupení pak pokračovali i ostatní porotci.

Trošku vlažného přijetí se dostalo Tomáši Savkovi, který byl indisponován kvůli své alergii. I jeho zpěv však porota nakonec pochválila. "V rámci možností, v rámci rozsahu, i když si se tam dotkl stropu to bylo zazpíváno citlivě," byl přesvědčen Soukup. K němu se přidal i předseda poroty Ondřej Hejma: "Je to velmi těžká písnička. Tomáš zabojoval."

Sámer Issa si opět vyslechl chvalozpěv na své charisma. "On je prostě největší osobnost z finalistů," řekla Gábina Osvaldová. Proto by se v šestnácti letech rozhodně vydala na jeho koncert. Toto své hodnocení však v závěru po vyslechnutí Anety poopravila s tím, že by se přeci jen nemohla vyhnout malé kritice, zatímco v případě Langerové by byla spokojena na sto procent.

:. ANKETA
Na "sedalo smrti" si v šestém kole sedli všichni finalisté soutěže. Čtenáři Novinek hlasování v anketě vyřadili Sámera Issu, diváci pak Martinu Balogovou. Kdo měl podle vás opravdu skončit? Hlasujte v anketě na konci článku.

Nejmladší z finalistů, šestnáctileté Šárce Vaňkové, pak celá porota sdělila, že ona rozhodně není typ rockerky. "Šárko ty nejsi rockerka, to není kritika, ale dobře míněná rada," řekl Hejma. Hodnocení i přesto skončilo kladně. "Zazpívala to úžasně," byla přesvědčena Osvaldová.

Příště budou finalisté zpívat filmové melodie.

Anketa

Kdo měl podle vás v šestém kole opravdu vypadnout?
Sámer Issa
40,7 %
Aneta Langerová
3,5 %
Martina Balogová
11,1 %
Šárka Vaňková
26,5 %
Tomáš Savka
18,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 22710 čtenářů.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Výběr článků

Načítám