Hlavní obsah

Arnold slíbil Conana za rok a poté Terminátora 5

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Arnolda Schwarzeneggera novým kouskům nenaučíš. To už v Hollywoodu všichni pochopili, a tak nezbývá než točit pokračování Conana a Terminátora. Sequelu by se měla dočkat i letitá komedie Dvojčata.

Foto: Bontonfilm

Arnie sice ve filmu Expendables 2 vtipkoval, že patří do muzea, natáčí ale stále hodně.

Článek

Aktuální je podle všeho zejména akční fantasy The Legend of Conan, protože mezinárodní filmová databáze IMDB uvádí premiéru v roce 2014 a informaci, že natáčet se začne každou chvíli na Novém Zélandu.

Za scénář jsou zodpovědní Robert E. Howard a Chris Morgan, své slovo měl ale zřejmě i Arnie. Produkce se ujmou Fredrik Malmberg a Chris Morgan.

Terminátor 5 ještě nemá stanovené datum premiéry a o ději se také mnoho neví. Příběh psal slavný režisér James Cameron a také Gale Anne Hurd, Laeta Kalogridis a Patrick Lussier. Kromě Schwarzeneggera se zatím nemluvilo ani o hercích.

Arnold má trojčata 

Pokračování Terminátora se očekávalo téměř automaticky, ale málokdo tušil, že se režisér Ivan Reitman odváží oživit komedii Dvojčata z roku 1988.

Nyní už je to podle serveru IMDB jasné - scénář napsali Ryan Dixon a Josh Gad a "trojčata" si zahrají Arnold Schwarzenegger, Eddie Murphy a Danny DeVito. To vše v produkci Joea Medjucka, Toma Pollocka a Ivana Reitmana.

Reklama

Výběr článků

Načítám