Hlavní obsah

Arnold se vrací jako hrdina westernového seriálu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akční veterán Arnold Schwarzenegger překvapí fanoušky rolí v seriálu. Pro Amazon chce točit Outridera, westernově laděný seriál z 19. století, kde bude hrát lovce zločinců.

Foto: Bontonfilm

Arnold Schwarzenegger

Článek

Příběh píší Trey Callaway (The Messengers, CSI) a Mark Montgomery, kteří ho umístili do indiánského území v divokých časech, kdy lidský život neměl příliš velkou cenu.

Přísný soudce vyšle svého muže, aby v divočině hledal slavného zločince, ale sám to nezvládne. Musí se nakonec spojit s nelítostným drsňákem (Schwarzeneggerem), který dohlédne, aby spravedlnosti bylo učiněno zadost. Dva muži, kteří se moc nemusí, budou donuceni ke spolupráci. Následné události je navíc donutí přehodnocovat i to, kde je vlastně dobro a kde zlo.

Outrider znamená pro Schwarzeneggera velký posun, protože v seriálech dříve nehrál. V posledních letech je stále běžnější, že se bývalé i současné megahvězdy z Hollywoodu zajímají o seriály a internetové produkce. Kvalita zahraničních sérií šla nahoru a také finančně je to pro slavné herce stále zajímavější.

Foto: 20th Century Fox

Mladý Arnold Schwarzenegger v Predátorovi

Zároveň je ale fakt, že Arnold Schwarzenegger už nemá moc co točit. Loni odmítl podle něj nepovedený scénář pokračování Predátora a velká studia už o „Arnieho” nemají takový zájem jako dřív.

„Zeptali se mě, četl jsem to a nelíbilo se mi to,“ řekl loni herec k Predátorovi.

S dalším filmem The Legend of Conan to také nevypadá nejlépe. Podle serveru Slashfilm je dokonce „definitivně mrtvý“.

Reklama

Výběr článků

Načítám