Hlavní obsah

Apocalyptica přidá třetí koncert - v neděli odpoledne

– Praha

Finský soubor Apocalyptica dokázal vyprodat i druhý přidaný koncert připomínající dvacet let od natočení debutu Apocalyptica Plays Metallica by Four Cellos. Proto se skupina rozhodla přidat ještě třetí, který se bude konat také 12. února 2017, ale už odpoledne od dvou hodin.

Foto: Apocalyptica/Juha Arvid Helminen

Aktuální sestava Apocalyptiky

Článek

Když se vyprodal první koncert naplánovaný do karlínského Fora na 11. února 2017, přidala skupina druhý, který se uskuteční o den později. I ten se ale v minulém týdnu vyprodal, stejně jako koncert naplánovaný na 19. února do Zlína. [celá zpráva]

Protože už nezbyl další volný den, objevila se idea uspořádat další vystoupení jako matiné, které by začalo ve 14.00.

„Oznamovala jsem agentovi, že jsme vyprodali i druhý pražský koncert a nějak v tu samou dobu se doprodaly vstupenky i na koncert ve Zlíně. Jeden z nás nadhodil, že bychom mohli udělat nedělní matiné pro rockerské rodiče s dětmi, kteří se na večerní koncerty většinou nedostanou. No a kapele se to líbilo…“ popisuje nezvyklou ideu Milana Palečková z pořádající agentury 10:15.

Apocalyptica, která hraje metal na elektrifikovaná cella, je v České republice mimořádně populární. Pravidelně tu vystupuje už od konce devadesátých let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám