Hlavní obsah

Amy Winehousová bude všude kolem ČR, jen ne v ČR

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeští promotéři zatím neohlásili ani jediný koncert zpěvačky Amy Winehousové. Všude jinde ale britská hvězda vystupuje, dokonce i v zemích, které nepatří ke standardním koncertním zastávkám slavných zpěváků, např. v Srbsku.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Zpěvačka Amy Winehousová

Článek

V létě se zpěvačka má objevit v Srbsku, Turecku, Řecku, Španělsku, Itálii, Švýcarsku, Polsku, Maďarsku i Rumunsku. V ČR zatím nikdy nevystupovala. Bohužel podle serveru Rollingstone nepřestala pít alkohol a její slavná píseň Rehab (léčebna) tak nabývá hořkého významu, protože právě teď v léčebně pobývá. Koncerty to ale nemá ovlivnit.

Podle její mluvčí chce být Winehousová na turné v pořádku, a právě proto teď v zařízení pobývá. Nejmenovaný zdroj řekl časopisu People, že zpěvačka si ještě na cestě do léčebny přihnula z miniaturní lahve vodky.

Amy Winehousová prorazila v roce 2006 druhým albem Back to Black, odkazujícím k šedesátým létům, které vyvolalo ve světě retro-soulovou mánii. Je po Dusty Springfieldové jedinou evropskou soulovou zpěvačkou, která měla prokazatelný úspěch i v Americe.

Svou kariéru si však neustále ničí drogami a alkoholem a koupit si lístek na její koncert je tak trochu loterie. Její poslední oficiální nahrávkou je písnička It's My Party na desce  Quincyho Jonese Soul Bossa Nostra.

Reklama

Výběr článků

Načítám