Hlavní obsah

Americká zpěvačka Cyndi Lauperová připomene Praze 80. léta

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká popová zpěvačka italského původu Cyndi Lauperová, která nás v osmdesátých letech nutila k tanci (Girl Just Wanna Have Fun) i dojímala baladami (True Colors), se poprvé objeví v České republice. Premiérové vystoupení se uskuteční na otevření Freestyle Parku v pražských Modřanech 13. července.

Článek

Cyndi Lauperová se proslavila rozjuchaným hitem Girls Just Wanna Have Fun, v průběhu dvaceti let ale natočila řadu dalších desek a na nich i mnoho zadumaných skladeb. Její nejnovější CD nese titul Brink Ya To The Brink.

Pokoušela se o různé žánry (rock, pop, dance, elektronická hudba), v povědomí jsou ale především starší hity. Cyndi Lauperová má na kontě jednu Grammy a třináct nominací, dvě Emmy, osmnáct MTV Awards a další ocenění. Mimo hudby se věnuje také své herecké, spisovatelské a režisérské dráze. Celkem hrála ve dvanácti celovečerních filmech.

"Stále toho mám tolik co říci a sdílet s fanoušky, jsem vděčná za každý den, kdy se dostanu k hudbě. Dokud bude kout světa, kde mě lidé budou chtít slyšet, budu tam... volá mé srdce," vzkázala zpěvačka fanouškům.

Koncert začíná v 19.00. Vstupenky jsou k dostání za 590 Kč v síti Ticketpro. Více na stránkách WTF Entertainment www.wtfcz.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám