Hlavní obsah

Allen se nevzdá Johanssonové, ale bere i Cruzovou

Režisér Woody Allen se pro svůj nový film obklopil hvězdnými kráskami. Hrdinkami jeho stále bezejmenného projektu budou nejen dříve ohlášená Penelope Cruzová, ale i Scarlett Johanssonová, se kterou už točil několikrát.

Článek

Woody Allen je nepochybně jedním z nejaktivnějších režisérů-seniorů. Filmy sype z rukávu a žádný není vyloženě špatný. Pro ten další, točený ve Španělsku, získal tamní superhvězdu Penelope Cruzovou, ale zároveň se nechce vzdát ani americké krásky Scarlett Johanssonové, se kterou natočil dva úspěšné filmy.

Johanssonová se po Sólokapru a Match Pointu stává jeho nejoblíbenější "múzou". Dialogy mezi ní a Allenem příjemně jiskřily, ale agentury neuvádějí, jestli Allen bude v novém filmu vystupovat, nebo zůstane v pozici režiséra.

Ve filmu, který se bude točit toto léto, se objeví také Rebecca Hallová a Španěl Javier Bardem, známý např. z Goyových přízraků. Detaily příběhu zatím nejsou známé. Jedná se o první Allenův "španělský" film. Režisér v poslední době opouští svůj milovaný New York a stále více nalézá inspiraci v evropských metropolích.

Reklama

Výběr článků

Načítám