Hlavní obsah

Album Tony Bennett & Diana Krall: Love Is Here To Stay vyjde v září

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na září chystá slavná kanadská zpěvačka a pianistka Diana Krallová s ještě slavnějším americkým zpěvákem Tonym Bennettem lahůdku - vydání desky duetů Love Is Here To Stay, kde nazpívali klasické kousky George a Iry Gershwina. Album vyjde 14. září.

Foto: Universal Music

Album Tony Bennett & Diana Krall: Love Is Here To Stay

Článek

Nezničitelný Tony Bennet slaví 92. narozeniny a pořád zpívá. Na scéně se drží víc než půl století, vydal desítky alb a obdržel devatenáct cen Grammy plus zvláštní Grammy za celoživotní výkon.

V minulosti už natáčel duety třeba s Amy Winehousovou nebo Steviem Wonderem. S o dvě generace mladší Dianou už toho má za sebou hodně - společné turné i pár duetů pro Bennetova alba. Jde o  superúspěšnou kanadskou interpretku, která dokáže jako jedna z mála jazzem naplnit sportovní haly. Je držitelkou pěti cen Grammy.

Love Is Here To Stay je jejich první společné album. Doprovází je na něm instrumentální Bill Charlap Trio, které rovněž obdrželo Grammy. Love Is Here To Stay produkoval Dan Bennet a Bill Charlap a vyjde na CD, vinylu i v digitální podobě.

Reklama

Výběr článků

Načítám