Hlavní obsah

Přípravy na slavnostní předávání Českých lvů vrcholí. Publikum nahrazují papírové podobizny

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pražském Rudolfinu vrcholí přípravy na sobotní předávání filmových Českých lvů. Ceny 22. ročníku si budou nejvýznamnější osobnosti filmové branže přebírat od 20:00. Přímý přenos z Dvořákovy síně uvede Česká televize.

Foto: Novinky

Fotky známých osobností zdobí sedačky v Dvořákově síni.

Článek

Fotky známých osobností již nyní zdobí sedačky v Dvořákově síni. Pořadatelé nechtějí nic nechat náhodě a takto nacvičují na sobotní večer.

Na slavnostní večer je kromě vyhlášení výsledků v jednotlivých kategoriích připraveno také překvapení v podobě vystoupení německého quarteta Salut Salon. Jeho členky byly už v sobotu odpoledne na pódiu, aby si vyzkoušeli své večerní číslo.

Foto: Novinky

Členky německého quarteta Salut Salon během zkoušky

Šanci získat letos Českého lva mají tvůrci více než 50 celovečerních hraných filmů či dokumentů, uvedených do distribuce v roce 2014. Nejvíce nominací letos získal film Fair Play, hned za ním se řadí i další úspěšné snímky jako je Díra u Hanušovic, Tři bratři či Cesta ven.

Foto: Novinky

Fotky známých osobností v hledišti

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám