Hlavní obsah

Take That se smířili s Williamsem

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současní členové britské kapely Take That se po dlouholetých sporech smířili se svým bývalým kolegou Robbiem Williamsem. Před několika týdny se sešli v Londýně a vzpomínali na staré časy. Uvedl to Gary Barlow.

Článek

Další člen Take That Howard Donald říká: "Vystupovali jsme v Londýně a bydleli jsme v hotelu přímo za rohem Robbieho domu. Najednou se objevil. Věděl, že tam jsme. Aby se z nás ale opět stali přátelé, k tomu máme ještě daleko."

Williams musel kapelu opustit roku 1996 kvůli svým problémům s alkoholem a drogami. Na začátku letošního roku kapela odstartovala svůj comeback, ale Williams návrat odmítl. Podle Barlowa by se měli společně objevit na pódiu na jednom prosincovém koncertu, ale návrat Williamse je zatím nepravděpodobný.

Momentálně totiž propaguje své nové album Rudebox. Vedle Take That se na koncertní pódia vracejí také boybandy Westlife, Five a dívčí kapela All Saints. Westlife by chtěli s Take That nahrát společnou skladbu.

Reklama

Výběr článků

Načítám