Hlavní obsah

Ze SuperStar vypadl Aleš Burket

Právo, jaš
PRAHA

Devatenáctiletý Aleš Burket z Chomutova v pondělí vypadl ze semifinálové devítky soutěže Česko hledá SuperStar 3. V nedělním kole zpíval písničku skupiny Olympic Slzy tvý mámy. Od televizních diváků dostal nejméně hlasů.

Článek

"Byl to možná tvůj nejlepší výkon v celé soutěži, ale nestačilo to," řekl zpěvákovi na rozloučenou porotce Ondřej Hejma.

"Myslím, že do této soutěže nepatříš, ale to neznamená, že si necháš vzít vítr z plachet," pronesla večer další porotkyně Ilona Csáková.

"Pokud máte zpívání rád, tak zpívejte. Lidé vám v hale plácali, o tom to je," povzbudil Burketa třetí porotce Eduard Klezla.

Aleš Burket je po Karolíně Pavlíkové druhým vyřazeným.

Pokud by o tom, kdo bude ze soutěže vyřazen na základě předvedeného nedělního výkonu rozhodovala porota, Hejma a Csáková by poslali domů Martina Ševčíka, Klezla Burketa.

Diváci rovněž svým hlasováním rozhodli o tom, že z Hvězdné pěchoty vypadla šestnáctiletá Klára Doucková, která se marně pokoušela zazpívat písničku od americké SuperStar Kelly Clarksonové.

Reklama

Související články

Finále Superstar opustila jako první Pavlíková

Finálovou desítku soutěžích Česko hledá Superstar opustila jako první Karolína Pavlíková, která obdržela od hlasujících diváků nejnižší počet hlasů. Porotu...

Superstar: Zemanová bodovala, Pavelková zklamala

Další finálový večer soutěže Česko hledá Superstar potvrdil kvality Báry Zemanové, naopak minule zářící Soňa Pavelková už tak přesvědčivá nebyla. Aleš Burket...

Výběr článků

Načítám