Hlavní obsah

Harlemský gospelový sbor šíří pozitivní energii v ČR

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výborný gospelový sbor přímo z vřícího hudebního kotle Harlemu vystoupí na několika místech v ČR. The Harlem Gospel Choir se zastaví v Plzni, Kladně, Praze, Brně, Oseku a Českých Budějovicích.

Článek

Harlem Gospel Choir bude vystupovat v kostelech, kam jeho hudba logicky patří, ale na to, abyste krásu a kladný náboj jejich zpěvu ocenili, opravdu nemusíte být věřící. 

Českou republiku navštíví Harlem Gospel Choir úplně poprvé a už proto, že k nám podobné soubory moc nejezdí, bude to určitě vyjímečný zážitek. Videoklipy z jejich vystoupení najdete na www.harlemgospelchoir.com.

TURNÉ HARLEM GOSPEL CHOIR

2. 11. od 19.00 - Plzeň (Synagoga)

3. 11. od 19.00 - Kladno (Kostel Nanebevzetí Panny Marie)

4. 11. od 20.00 - Praha - Karlín (Kostel sv. Cyrila a Metoděje)

5. 11. od 16.00 - Osek (Cisterciácký klášter Osek)

7. 11. od 19.00 - České Budějovice (Kostel Obětování Panny Marie)

8. 11. od 19.00 - Brno (Katedrála sv. Petra a Pavla) 

Sbor byl založen v roce 1986 Allenem Baileym a od té doby objíždí svět. Brzy ho objevily hvězdy jako Bono Vox z U2, André Rieu, The Chieftains, Cindy Lauper a další. První legendární velký koncert zažili s Dianou Ross, kdy toto vystoupení živě vysílala americká televize NBC. Následovaly další sólové koncerty Bono Voxe a Amy Grant a například osobní pozvání papeže Jana Pavla II.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám