Hlavní obsah

Törr a Freeland - zvláštní spojení heavy metalu a elektroniky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Podivné spojení heavy metalu a breakbeatu během jedné noci se uskuteční v pátek v pražském Abatonu. Tam se představí domácí metalová legenda Törr spolu s králem breakbeatu Adamem Freelandem.

Článek

Pamětnicí určitě zavzpomínají na domácí legendu, která vznikla už v roce 1977 a v osmdesátých letech přišla s demo nahrávkou Wichhammer, které kromě titulního megahitu Kladivo na čarodějnice obsahuje i další neméně proslavené kousky jako Exorcist, Ďáblův dech či Armageddon. Nedávno vydali nové album Törritorium, které nám trojice představí v plné kráse.

Adam Freeland stále určuje směr elektroniky se svým labelem Marine Parade s u nás je v čím dál větší oblibě. Po roce vrací do Prahy, kde by měl představit zase nějaké novinky. Naposledy to byl remix Doors. Přišel po delší době od posledního slavného alba We Want Your Soul, které už nejí jen v duchu breakbeatu.

Line-up doplní domácí breakbeatový konferenciéři Josef Sedloň a Kaplick. Program navíc doplní druhá Street hiphop & r´n´b stage s DJs Abdul Rahman 52 a Omarem a exluzivní česká premiéra filmu SHREDIQUETTE od x-tremevideo.cz & dairia crew aneb pořádná projekce snowboard videí před sezónou!

Více informací o skupině Törr najdete na www.torr.cz

Více informací o Törr a Adamu Freelandovi najdete na www.freeland.fm

Více informací o akci Adam Freeland - Heavy Metal Edition najdete na www.prostorabaton.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám