Hlavní obsah

Manson chce přetočit Rocky Horror Picture Show

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marylin Manson chce podle serveru Moviehole.net znovu natočit kdysi slavný hororový muzikál Rocky Horror Picture Show. Není to ale jediný film, který chystá.

Článek

Zhruba před třiceti lety byl natočen první rockový muzikálový horor Rocky Horror Picture Show. Tehdy v něm zazářil např. korpulentní zpěvák Meat Loaf nebo Susan Sarandonová. Hodnota tohoto experimentu je sice sporná, ale film byl svého druhu legendou.

Marilyn Manson chce nyní příběh natočit znovu a plánuje pro sebe hlavní roli šíleného Dr. Frank-N-Furtera. Není to ale jediná filmová látka, na kterou se Manson vrhl. V roce 2007 má být uvedena také Phantasmagoria: The Visions of Lewis Caroll.

Předlohou filmu je slavná Alenka v říši divů od Lewise Carolla. Bude zajímavé sledovat, jak s ní naloží extravagantní Manson, který k ní natáčí i hudbu. Mnohé nasvědčuje, že nepůjde o žádný "střední proud" a masový divák se takovému dílku z dálky vyhne, ale na druhou stranu překvapuje ohlašovaná účast hollywoodské megahvězdy Angeliny Jolie, která by měla hrát královnu. Alenku hraje modelka Loly Coleová.

Anketa

Jste zvědaví na Mansonovy filmy?
Ano
77 %
Ne
23 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 343 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám