Hlavní obsah

Finále Superstar opustila jako první Pavlíková

Novinky, jky
PRAHA

Finálovou desítku soutěžích Česko hledá Superstar opustila jako první Karolína Pavlíková, která obdržela od hlasujících diváků nejnižší počet hlasů. Porotu její vypadnutí však nikterak nepřekvapilo, její výkon patřil v neděli k těm nejslabším.

Článek

Karolína Pavlíková a Aleš Burket - to byli dva nejvážnější kandidáti na vypadnutí ze soutěže. Burket se však nakonec nemusel ani nervovat, když ho Mareš nevzal ani do trojice "ohrožených". Pavlíkové se stala osudnou skladba Heleny Vondráčkové To tehdy padal déšť.

Co řekla na nedělní výkon Karolíny Pavlíkové porota?

Hejma: V medailonku ti to moc slušelo. Tam si skutečně vypadala jako hvězda. Byly tam falešný tóny. Celkově to na mě dělalo dojem jako vystoupení hodné tety Karolíny, které neurazí ani nenadchne.

Csáková: Já mám trochu rozpolcený dojem. Ve slokách si mi připadala jako samice a v refrénech to na mě působilo jako školní zpívání.

Klezla: V určitých polohách se ten Váš hlas neposlouchá dobře. Ten Váš výkon na mě nepatrně působil jako lokální tancovačka.

V průběhu pondělního večera byla také představena skladba s názvem Máme svůj cíl, kterou nazpívala desítka finalistů letošního ročníku soutěže. Neshledávám na skladbě nic zajímavého a pochybuji, že bude mít šanci stát se oblíbeným hitem.

Příští víkend na soutěžící čekají nástrahy rockových balad. Rockový žánr bude pravděpodobně nejbližší Davidu Spilkovi, který se profiluje jako jasný rocker již od začátku soutěže. Otázkou zůstává, zda nepohoří v dalších večerech, kdy bude žánr zcela odlišný od jeho oblíbeného rocku.

Reklama

Související články

Soukup a Osvaldvová si pochvalují SuperStar 3

Soutěžní kola reality show Česko hledá SuperStar sleduje i někdejší člen její poroty, hudební skladatel Ondřej Soukup. Zkušený profesionál tvrdí, že úroveň...

Výběr článků

Načítám