Hlavní obsah

Nová CD - Roxette, Rod Stewart i John Legend

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden na pultech hudebních obchodů najdete kolekci toho nejlepšího od švédských Roxette, po dlouhé době rockové album Roda Stewarda nebo novinku metalových Lamb Of God.

Článek

Roxette: Collection of Roxette Hits

Zpěvačka Gun Marie Fredrikssonová a kytarista Per Hakan Gessle aka Roxette slaví tento rok již  dvacáté výročí, které připomenou vydáním toho nejlepšího. Kromě osvědčených hitů najdete ve výběru i dvě zbrusu nové songy a to One Wish, která se stala prvním singlem. Druhá novinka se jmenuje Reveal. Per Gessle říká, že je to box pro všechny, kteří si myslí, že už mají od Roxette všechno. Na  4CD najdete kromě známých hitů i rarity, demo snímky, tříhodinové DVD s úplným záznamem MTV Unplugged.

Emi/Virgin 

Rod Stewart: Still The Same... Great Rock Classics Of Our Time

Už to vypadalo, že Rod Stewart nadobro opustil rock a emigroval k swingu, nyní se  po osmi letech a čtyřech swingových albech vrací ke kořenům. Album je složeno ze zásadních rockových hitů historie z dílen takových es jako Bob Dylan, Van Morrison, John Fogerty a mnoha dalších, produkoval ho držitel ceny Grammy za producenta roku Bob Shanks (Sheryl Crow, Melisse Etheridge a další).

SONY BMG Music Entertainment 

Maraca: The Body Is Too Slow For Me

Na svém třetím dlouhohrajícím počinu skupina Maraca opět brázdí na vlnách současného zájmu o kulturně nabitá etnika a pokračuje v mísení etnické kultury s ostřejšími jazzrockovými náladami. Dominuje elektrická kytara, ale hodně zní i housle a akustická kytara, slyšet jsou arabské loutny, didgeridoo nebo počítačové samply. Vše doplňuje velmi sugestivní hlas zpěvačky, houslistky a violistky Gabriely Vermelho, který má krásný exotický nádech, silný a jistý výraz. A to vše za vydatné pomoci světově proslulého kytaristy, sitaristy a zpěváka Amita Chatterjee, který vystupuje a nahrává s předními světovými muzikanty.

Indies Scope Records

Lamb Of God: Sacrament

Metalová kapela Lamb Of God pocházející z Richmondu v USA zaznamenala velký úspěch se svým albem Ashes Of Wake, které následovalo velice povedeném DVD Killadelphia. K úspěchu jim pomohlo koncertování s Ozzy Osbournem během Ozzfestu, momentálně dělají Lamb Of God společnost legendárním Slayer.

SONY BMG Music Entertainment  

John Legend: Once Again

RB a neo-soulový zpěvák, skladatel a pianista John Legend získal za své debutové album Get Lifted tři ceny Grammy. Na novince Once Again  najdete pilotní singl Save Room, který se záhy stal rádiových hitem. Album produkovali, vedle samotného Johna Legenda, Kanye West a Raphael Saadiq.

SONY BMG Music Entertainment 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám