Hlavní obsah

ČT začne s taneční soutěží celebrit 4. listopadu

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tereza Kostková a Marek Eben budou od soboty 4. listopadu po osm večerů uvádět taneční soutěž Star Dance, když hvězdy tančí. Soutěží v ní osm párů složených vždy z celebrity a profesionálního tanečníka či tanečnice.

Článek

Soutěž skončí den před Štědrým dnem, 23. prosince. Vítěz  bude korunován jako Král a Královna tanečního parketu.

"V Čechách se tančila polka a valčík a něco málo na tanečních zábavách. Velký rozdíl je mezi klasickými tanci a tím, co se tančí dnes. Jako by doba byla tak odosobněná, že ani tanečníci se dnes moc nedrží. Kultura vysokého společenského tance tady nebyla v módě a je příjemné, že se vrací," myslí si moderátor Eben. "Po všelijakých reality show bude konečně v televizi pořad, kde někdo bude odměněn za to, že něco umí," dodal populární moderátor. "Mohl by to být hezký pořad, protože je elegantní, noblesní a objeví se na obrazovce něco krásného, Ošklivého je tam, myslím, až dost," poznamenal ještě Eben.

O vítězi rozhodne porota, kterou tvoří hudebník Michael Kocáb, tanečník Vlastimil Harapes, dvojnásobná mistryně světa v tancích Eva Bartůňková a mistr ČR v latinskoamerických tancích Zdeněk Chlopčík. A rozhodovat budou i diváci svými SMS hlasy. Licenci na soutěž má britská BBC a vysílala se již v patnácti zemích světa.

Páry již skoro dva měsíce tvrdě trénují, někteří téměř denně a už je potkaly drobné úrazy a pohmožděniny. Televizním divákům se představí v nádherných róbách ve složení: moderátorka Jolana Voldánová a profesionální tanečník Jan Tománek, herec Jan Čenský a Tereza Bufková, herečka Mahulena Bočanová a Jaroslav Kuneš, atlet Tomáš Dvořák a Kamila Tománková, herečka Jana Švandová a Zdeněk Fenčák, herec Roman Vojtek a Kristýna Coufalová, zpěvačka Helena Zeťová a Eduard Zubák a herec Václav Vydra a Petra Kostovčíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám