Hlavní obsah

ANTENNA přináší nejnápaditější britské klipy

PRAHA, 9. října 2006

V rámci festivalu MOVE budou uveden projekt Sperm Cinema, který promítne nejlepší hudební videoklipy ze Velké Británie s názvem ANTENNA.UK.

Článek

Antenna UK je náš program představující talenty ze Spojeného království v oblasti hudebních videoklipů. Zaměřuje se na netradiční videa začínajících i zkušených hudebníků a režisérů, které představuje na mezinárodně pořádaných projekcích.

S cílem uvést hudební videoklipy jako umělecký žánr je Antenna UK osvěžující lék na popová videa, jež vysílají komerční hudební stanice. Projekce se zaměřují na progresivní, netradiční a často nevysílané videoklipy dokazující, kolik tvůrčího vlivu a objevování ve filmu vychází právě z této oblasti.

Program vysílání:

Antenna.UK 01

Po 9. října od 22.30, Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha 3. Uvidíte videoklipy od: Futureshock, Chikinki, Faultline, Wagon Christ, Architecture in Helsinki a další. Profil animátorského studia Shynola.

Antenna.UK 02

Antenna.UK 02Pá 13. října od 22.30, Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha 3

Uvidíte videoklipy od: Coldcut, Four Tet, Plan B, El Presidente, Emiliana Torrini, Nizlopi, The Cribs a další. V sekci profil se představí režisér Dougal Wilson.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám