Hlavní obsah

Nová CD - Bob Dylan i Iron Maiden

Tento týden vychází již čtyřiačtyřicáté album Boba Dylana s názvem Moder Times. S novinkou přicházejí i heavymetaloví Iron Maiden. Z domácích alb stojí za připomínku Jarmila Šuláková se skupinou Fleret a deskou Zapřahajte žebřiňák

Článek

Bob Dylan: Modern Times

Nové studiové album Boba Dylana po pěti letech je celkově v pořadí čtyřiačtyřicáté a nese název Modern Times. Najdete na něm deset nových písní, které nahrál se svou koncertní kapelou v průběhu zimy. Tímto albem tak uzavírá jedinečnou trilogii alb společně s Time Out Of Mind (album oceněné cenou Grammy 1998) a Love And Theft. Album Modern Times vychází i v limitované edici obohacené o bonusové DVD.

Sony BMG

Iron Maiden: A Matter Of Life And Death

Již v létě minulého roku začali Iron Maiden pracovat na materiálu pro novou desku. Ideální dobou na skládání nových písní byly dle členů krátké pauzy mezi jednotlivými koncerty na různých festivalech po celém světě. Výsledkem je jejich zbrusu nové studiové album A Matter Of Life And Death, které nabídne deset nových skladeb. Pilotním singlem se stala téměř sedm a půl minutová The Reincarnation of Benjamin Breeg.

EMI

Jarmila Šuláková: Zapřahajte žebřiňák

Nové, v pořadí již jedenácté album skupiny Fleret, tentokráte opět s Jarmilou Šulákovou, navazuje na předchozí úspěšná zlatá a platinová alba Zafúkané a Fleret a Jarmila Šuláková. Jde o album plné klasických autorských fleretovských písní a několika úprav písní lidových, na kterých se opět svými originálními texty podílejí dvorní textaři Jan Mrlík a Libor Mysliveček.

Sony BMG

Diana Ross: Blue

Na tomto krásném albu najdete tracky nahrané pro film a soundtrack o životě Billie Holiday z roku 1972. Diana Ross hrála hlavní roli Billie Holiday a tyto písničky se nikdy na soundtrack nedostaly a vychází poprvé.

Universal

Kelis: Kelis Was Here

Tři roky po úspěchu kolekce Tasty, připravila zpěvačka Kelis novou desku Kelis Was Here. Pilotním singlem se stala skladba Bossy, jež doprovází velice netradiční klip, ve kterém se Kelis představí jinak než jsme byli dosud zvyklí. Na albu zpěvačka spolupracovala se Scottem Storchem, Maxem Martinem, Raphaelem Saadiqem, Will.i.am a Lindou Perry.

EMI

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám